Rally

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Rally

Rally is een Leander gokkast die zich eigenlijk maar op één gedeelte van de gokkast richt. De eigenlijke gokkast is namelijk erg eenvoudig gehouden. Er zijn vijf wielen en drie rijen en met de 25 winlijnen zijn er weinig verrassingen mogelijk, en dat is jammer. Er zijn teveel standaard gokkast symbolen gebruikt, de opzet van de gokkast is te saai, maar wanneer je eenmaal in de bonusgame van de gokkast geweest bent, dan weet je zeker dat je deze gokkast nog wat langer wilt spelen om nog eens in de bonusgame terecht te kunnen komen. Dat is tegelijkertijd ook de enige feature die je hier aan zal treffen.

Hoe speel je Rally?

Rally is een gokkast die je direct kunt gaan spelen wanneer je eenmaal de winlijnen en de inzet ingesteld hebt. Er is namelijk weinig te vinden in de gokkast wat uitleg nodig heeft, behalve dat driemaal de scatter wel winst oplevert, maar dat er geen free spins zullen volgen. Die zijn namelijk niet in de gokkast verwerkt, dus je zal het met de bonusgame moeten doen, en uiteraard met de gokkast zelf. Die is eenvoudig, en daarmee is deze gemakkelijk te spelen.

Je komt teveel standaard animaties tegen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast te vullen, en waar dat elders zorgt voor een beter overzicht, is het hier gewoon een goedkope keuze van de ontwikkelaar. De geluiden en geluidseffecten vallen tegen, maar zij worden beter in de bonusgame. Heb je het geluid uitgezet, denk er dan even aan dat je het geluid aan moet zetten wanneer je naar de bonusgame gaat!

De bonusgame in Rally

Rally Gokkast Bonus round

Rally heeft alleen maar een bonusgame en doorgaans is dat te weinig om te scoren met een goede gokkast. Het is echter zo dat de bonusgame zeer uitgebreid is, en veel mogelijkheden biedt voor de speler. Eerst moet je het bonussymbool op het eerste, derde en vijfde wiel hebben. Vervolgens ga je racen, en het is de bedoeling dat je eerst drie vlaggen plaatst om daarmee het parcours uit te zetten. Onderweg heb je de mogelijkheden om geld te verdienen, maar houdt de meter van de auto goed in de gaten tijdens het racen.

Wanneer de schade aan de auto 100% is, eindigt de bonusgame namelijk. Onderweg heb je verschillende dingen die je schade op kunnen leveren. Slippen, overstekende mensen en koeien zijn er slechts een aantal van. Gelukkig kun je de auto repareren aan het einde van de race, maar dit geeft je slechts 5% terug, dus je moet hier wel echt geluk hebben. Leander heeft hier rekening mee gehouden. Wanneer de bonus eindigt, en je speelt deze later weer eens vrij, dan mag je verder gaan waar je gebleven was. Dat betekent tegelijkertijd ook dat het een zinderende manier is om spelers terug te laten komen, want van racen krijgen we natuurlijk nooit genoeg, zeker niet wanneer het veel geluk op kan leveren!

Rally Gokkast Bonus Round 2

De winlijnen in Rally

Rally wordt gespeeld met 25 winlijnen, maar je bepaalt zelf met hoeveel winlijnen jij de gokkast wilt spelen. Het is goed om te weten dat de gokkast voorzien is van een autospin functie. Wanneer je echt alleen voor de bonus gaat, kan dat een ideale manier zijn om niet constant bij de slot te hoeven blijven tijdens het spelen. Je kunt onder in de gokkast het geluid uitzetten, maar verstandig is dat niet. Deze Rally gokkast is op zichzelf namelijk al niet veel, en wanneer je er elementen uit gaat halen, blijft er natuurlijk nog minder over, dan is er echt alleen nog maar een bonusgame.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Rally

8.1

Graphics

7.6/10

Kenmerken

7.1/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Makkelijke gokkast
  • Leuke bonusgame

Nadelen

  • Gokkast zal voor veel mensen te eenvoudig zijn
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger