Queen of Thrones

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Queen of Thrones

Queen of Thrones is een bijzondere gokkast in alle opzichten. Leander heeft voor de Queen of Thrones gokkast inspiratie opgedaan in het schaakspel, een bijzondere keuze voor het maken van een gokkast, maar wat vooral opvalt, is dat de ontwikkelaar veel werk gestoken heeft in het maken van de gokkast, de animaties, de geluidseffecten en de verschillende features en bonussen. Het is daarmee niet alleen een spel dat schakers bijzonder aantrekkelijk kunnen vinden, het is een gokkast die zich uitstekend leent voor het grote publiek dat langs kan komen tijdens het spelen in het online casino. Deze gokkast is bijzonder en dat maakt Queen of Thrones al snel een aanrader.

Hoe speel je Queen of Thrones?

Hoe Speel Je Queen of Thrones Gokkast

Heb je wel eens gehoord dat alle gokkast ontzettend veel op elkaar zijn gaan lijken? Queen of Thrones valt daar volledig buiten. Ja, er zijn vijf wielen en drie rijen, maar daar houden de overeenkomsten ook mee op. Er zijn dertig winlijnen, maar deze zijn niet aan te passen, voordat je gaat spelen kun je onder in de gokkast de inzet per lijn wel aanpassen om zo met je eigen voorkeuren te spelen. Er is een wild symbool gebruikt, deze kan alle symbolen vervangen behalve het symbool voor de free spins uiteraard. Ook het symbool voor de bonus kan niet vervangen worden door de wild. Op het middelste wiel staat een troon. Wanneer de dame daarin landt, worden alle symbolen eromheen wild. Deze troon is belangrijk in de free spins.

De free spins in Queen of Thrones

Queen of Thrones Gokkast Free Spins

Queen of Thrones wordt gespeeld met free spins die erg spannend zijn, maar waarbij schakers beter in kunnen zien wat er gebeurt. Je speelt namelijk met zwart of wit. Wanneer een stuk van jouw kleur op de troon komt, worden de stukken eromheen wild, maar alleen de stukken die jouw schaakstuk kan slaan. Schakers zien dit sneller, maar gelukkig doet de gokkast zelf het werk voor je hier. Wanneer de koning op de troon komt, krijg je extra free spins waardoor je langer door kunt spelen en meer winsten kunt behalen in de Queen of Thrones free spins. Verder worden de free spins op dezelfde wielen gespeeld als de normale gokkast.

De bonusgame in Queen of Thrones

Queen of Thrones Gokkast Bonusgame

Queen of Thrones heeft ook een bonusgame die nog spannender is. Hierbij is het de bedoeling dat je de vijandige stukken te pakken neemt op een bord met 25 vakjes. Niet alle vakjes zijn gevuld door zwarte stukken, maar je hebt gelukkig vijf keer om de winsten omhoog te brengen. De stukken betalen in volgorde van de waarde in het schaakspel. De koning is met 17 tot 23 keer het meeste waard, gevolgd door de dame, de toren, de loper, het paard en de pionnen. Het is een kwestie van goed gokken bij de bonusgame, of hopen dat je er snel nog eens in zal geraken tijdens het spelen van de Queen of Thrones gokkast.

De winlijnen en jackpot in Queen of Thrones

Queen of Thrones is niet voorzien van een jackpot. Dat is jammer, want die was goed in de bonusgame te verwerken geweest. Er zijn wel winlijnen, dit zijn er 30 en deze kun je niet aanpassen tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt de inzet wel aanpassen onderin de gokkast door de waarde van de spins per lijn te veranderen. Er is een autospin functie voor de spelers die niet elke keer willen klikken tijdens het gokkasten spelen. Het is aan te raden om het geluid aan te zetten tijdens het spelen van deze gokkast. De muziek is fraai en de geluidseffecten ondersteunen de gokkast tijdens het spelen in hoge mate.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Queen of Thrones

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.4/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Knap uitgewerkt thema
  • Genoeg features

Nadelen

  • Minder makkelijk voor niet-schakers
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger