Potion Factory

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Potion Factory

Potion Factory is een bijzondere gokkast van Leander. Het is bijkans de meest drukke gokkast in het online casino vanwege de geluiden, de effecten en de afbeelding, maar ook de feature zorgt ervoor dat er veel meer gebeurt tijdens het spinnen waardoor het erg druk kan worden. Voor de meeste gokkers maakt dat niet uit, gokkasten en videoslots zijn nou eenmaal vol actie gaan zitten en de Potion Factory gokkast is daarmee ook nog eens bijzonder interessant geworden om te spelen. Er gebeurt veel, zeker wanneer je eenmaal in de bonus terecht gekomen bent en de mogelijkheid hebt om free spins te spelen, of in de bonusgame te komen waarbij je zelf formules mag gaan mengen om richting de grootst mogelijke winst te komen.

Potion Factory Gokkast Welkomst

Hoe speel je Potion Factory?

Potion Factory is een gokkast waarbij het aantal winlijnen niet in te stellen is. Wat je wel van tevoren in zal moeten stellen, is of je met of zonder nudge feature wilt spelen. Die is interessant, want het tweede en vierde wiel kunnen aangepast worden in jouw voordeel, maar het betekent ook dat je elke spin met extra inzet zal moeten spelen om de feature te betalen. Er is gebruik gemaakt van wild symbolen in de gokkast, deze kunnen alle symbolen vervangen behalve het symbool voor de bonus. De wild kan ook expanderen over de wielen wanneer het onderdeel is van een winst, waardoor de winsten nog veel hoger zullen worden, want er zijn namelijk veertig winlijnen gebruikt in Potion Factory.

De bonusgames in Potion Factory

De animaties en de feature zijn al bijzonder interessant, maar zij vormen niet eens het hoogtepunt van de gokkast. Sterker nog, zij komen niet eens in de buurt. Wanneer je driemaal de bonussymbolen op de wielen hebt staan, mag je namelijk spinnen om te kijken wat je gaat doen. Je kunt een instant prijs winnen, die bestaat uit een multiplier over de inzet waar je mee speelt. Die winsten kunnen leuk oplopen, maar het is niet waar je voor wilt gaan. De free spins en bonusgame staan namelijk ook in het overzicht.

Potion Factory Gokkast Bonusgame

In de bonusgame moet je aan de slag met potion. Het is de bedoeling dat je met de juiste combinatie het poppetje (laten we het maar zo noemen bij gebrek aan een beter woord) meer waard maakt. Hierbij kunnen de prijzen hard oplopen natuurlijk. De free spins is de andere optie die je tegen kunt komen tijdens het spelen in de bonus. Daarbij komt Potion Factory echt helemaal los.

Je kunt maximaal 15 free spins winnen en tijdens het spelen van de free spins blijven alle wild symbolen op de wielen staan, waardoor de winsten progressief kunnen stijgen tijdens het spelen van de free spins. Om 15 free spins te kunnen krijgen, moet je wel in het derde level van de bonusgame zien te komen, dus het zal wat tijd vergen. Op het eerste niveau kun je maximaal acht free spins winnen, maar ook daar blijven de wild symbolen op de wielen zitten tijdens het spinnen.

Potion Factory Gokkast Free Spins

De winlijnen in Potion Factory

Potion Factory maakt gebruik van 40 winlijnen, maar je kunt deze winlijnen niet aanpassen. Je kunt de inzet wel aanpassen onder in de gokkast door de inzet per lijn te veranderen. Deze Potion Factory gokkast heeft ook een autospin functie, welke handig is wanneer het je vooral gaat om de bonus. Vind je de gokkast leuk, maar is deze te druk voor je, zet dan onder in de gokkast het geluid eens uit. Je zal direct merken dat het spelen op deze gokkast een stuk meer ontspannen zal worden!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Potion Factory

8.3

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Genoeg features
  • Leuk opgezette gokkast

Nadelen

  • Geluid maakt de gokkast enorm druk
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger