Pampa Treasures

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Pampa Treasures

Pampa Treasures is een wat meer eenvoudige gokkast van de ontwikkelaar Leander, maar het is zeker geen slechte gokkast. Pampa is een gedeelte van Argentinië, maar eigenlijk hoef je dat niet eens te weten om de gokkast te kunnen spelen. Je speelt op een ranch, met veel standaard gokkast symbolen, maar ook andere animaties, waaronder een wild symbool en animaties die leiden tot de free spins en de bonusgame, waarin je zelf paar moet gaan rijden om de winsten hoger uit te laten vallen tijdens het spelen.

Pampa Treasures Gokkast Welkomst

Hoe speel je Pampa Treasures?

Zoals gezegd is Pampa Treasures een eenvoudige gokkast. Wanneer je de winlijnen ingesteld hebt en tevreden bent met de inzet waarmee je in totaal per spin speelt, dan kun je direct aan de slag, want de gokkast heeft weinig verrassingen voor je klaarstaat. Een mogelijke verrassing is het grote aantal standaard gokkast symbolen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast te vullen, en deze animaties zijn ook nog eens op een bijzonder eenvoudige manier gemaakt. De overige animaties zijn interessanter. Zo is de pup het wild symbool welke alle symbolen kan vervangen, behalve het symbool voor de bonus. Tijdens de random feature komt de pup in beeld gerend om maximaal drie animaties wild te maken, waardoor de winsten nog eens hoger op kunnen lopen tijdens het spelen van de gokkast.

De free spins in Pampa Treasures

Pampa Treasures Gokkast Free Spins

Pampa Treasures is voorzien van free spins. Daarvoor moet je eerst het bonussymbool driemaal op de wielen hebben. Vervolgens wordt er van je gevraagd om één van de symbolen te kiezen. Je kunt hier een directe winst winnen, maar het kan ook zijn dat je naar de bonusgame gaat waarin je een paard moet temmen. De derde optie bestaat uit 10 free spins, waarin een feature gebruikt is, die ook met een paard te maken heeft. Een van de wielen zal wild worden door het paard en de keuze van het wiel bepaalt de multiplier over de volledige winst van de spin. Een leuke free spin modus dus, die veel geld op kan leveren, maar je moet wel goed gokken om er te kunnen komen.

Pampa Treasures Gokkast Bonusgame

De kans bestaat immers dat je in de bonusgame terecht komt. Daar zit Gaucho op een paard en jij bestuurt het paard. Het idee is dat je zoveel mogelijk bewegingen doet zonder de ruiter te verliezen. Dat levert je namelijk het meeste geld op. Zodra je de ruiter verloren bent, is de bonus afgelopen en ga je terug naar de normale gokkast. Pak je niet de free spins en niet de bonusgame, dan krijg je een direct winst uitgekeerd nadat je de drie symbolen op de wielen gehad hebt. Niet getreurd, deze winst kan hoger uitvallen dan de winst in de twee andere opties, dus je vertrekt sowieso met geld uit de bonus, welke je ook had!

De winlijnen in Pampa Treasures

Pampa Treasures kan gespeeld worden met alle mogelijkheden tussen de één en dertig winlijnen. Je kunt dit namelijk gewoon zelf instellen onder in de gokkast. Er is ook een autospin functie. Wanneer je meer dan 25 automatische spins wilt hebben, moet je op het pijltje drukken aan de rechterkant van het aantal, je kunt het aantal namelijk gewoon aanpassen wanneer je dat wilt. De gokkast is niet voorzien van een jackpot, en dat is logisch, want het thema van de gokkast is te beperkt om er een algemene hit van te kunnen maken, of de mensen in La Pampa moeten ineens spontaan allemaal deze gokkast van Leander gaan spelen op het internet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Pampa Treasures

8.1

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.6/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Free spins
  • In te stellen aantal winlijnen

Nadelen

  • Niet veel mensen zullen weten wat Pampa is
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger