Pablo Picasslot

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Pablo Picasslot

Pablo Picasslot is een gokkast van Leander waarbij je af en toe je hersenen zal horen kraken. Er komen namelijk meer dan regelmatig schilderijen over de wielen heen die uitgerust zijn met de snor van de schilder rechts, maar hoe heette het schilderij zelf ook alweer? Op deze vervelende vragen na zal je een gemakkelijk te spelen gokkast vinden, waarin Pablo zelf een grote rol speelt, want hij blijft tijdens het spelen in beeld staan. De gokkast heeft geweldige free spins en een aantrekkelijke bonusgame, maar het leukste is dat er constant kunst over de wielen komt, waaronder de Geboorte van Venus, de Schreeuw, en zelfs Van Gogh is aanwezig voor de kijker met de scherpe ogen.

Pablo Picasslot Gokkast Welkomst

Hoe speel je Pablo Picasslot?

Sommige gokkasten zijn lastig om te spelen, je hebt er de regels bij nodig om te zien hoe alles precies werkt. Dat is hier niet het geval. Het is een gemakkelijk te spelen gokkast met vijf wielen en drie rijen, met veel standaard gokkast symbolen, maar dat kun je Leander niet kwalijk nemen met alle schilderijen die random op de wielen komen te staan. Daarbij moet je wel even opletten, want het raam van het schilderij komt over de animaties heen te staan, waarna het een wild symbool zal worden. Deze wild symbolen kunnen de bonussymbolen niet aanvullen, en kunnen tevens niet leiden tot de free spins. Een leuke grap van Leander is dat alle schilderijen aangepast zijn, en wanneer je de schilder rechts ziet staan, dan weet je direct wie de kunst een ander uiterlijk gegeven heeft.

De bonusgame in Pablo Picasslot

Pablo Picasslot Gokkast Bonusgame

Pablo Picasslot is voorzien van een unieke manier om bonusgeld te winnen. Wanneer je drie kisten op de wielen ziet staan, ga je naar de bonusgame waar de drie kisten terugkomen. Ze zijn voorzien van sloten en de schilderijen hebben sleutels verborgen. Jij moet schilderijen kiezen tot je een kist opengemaakt hebt. Hieruit kunnen leuke winsten voortkomen, maar het leukste is nog dat je bij deze Pablo Picasslot bonusgame nooit met lege handen kunt komen te staan. Je hebt namelijk altijd winst wanneer je eenmaal in de bonus terecht gekomen bent.

De free spins in Pablo Picasslot

Pablo Picasslot Gokkast Free Spins

Pablo Picasslot is ook nog eens voorzien van free spins. Daarvoor heb je de schilder nodig op het eerste, derde en vijfde wiel. Dit symbool is gemakkelijk te herkennen, want ‘free spins’ staat in de afbeelding weergegeven. Je krijgt direct acht free spins waarmee je jouw saldo aan kunt vullen tijdens het spelen. De free spins zijn interessant, tijdens de free spins stoppen de ramen van de schilderijen namelijk bij elke spin op de wielen, zodat de winsten veel hoger uit kunnen vallen. Sommige van de schilderijen zijn namelijk heel erg groot, en dat betekent dat er veel wild symbolen over de animaties heen komen te staan!

De winlijnen in Pablo Picasslot

De Pablo Picasslot is voorzien van 20 winlijnen, die je niet aan kunt passen. Je kunt onder in de gokkast de inzet wel aanpassen door op de inzet te klikken, je krijgt dan een balkje in beeld met de mogelijke inzetten om te gaan spelen. De gokkast is voorzien van een autospin functie, deze zal afslaan bij de bonusgame omdat je daar zelf de keuzes moet maken. Het is aan te raden om het geluid aan te zetten tijdens het spelen, maar dit kan voor sommige spelers op een gegeven moment wel erg druk worden. Heb jij daar last van, kijk dan even onder in de gokkast naar de luidspreker, deze zit onder de auto play en daarmee kun je het geluid helemaal uitzetten zodat je iets meer ontspannen kunt gaan spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Pablo Picasslot

9.1

Graphics

9.5/10

Kenmerken

9.6/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Bonusgame
  • Free spins
  • De aangepaste schilderijen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger