Magic Building

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Magic Building

De Magic Building gokkast gaat niet om het bouwen, maar om het magische gebouw dat centraal staat in deze gokkast van Leander. Het is een leuke gokkast om te zien en te spelen, de animaties zijn vermakelijk en de geluidseffecten ondersteunen het spel in een hoge mate. Er wordt gebruik gemaakt van een wild symbool en er zijn free spins te winnen waarin een leuke feature verwerkt is die het spelen nog een stuk leuker kan maken. Het gaat hier namelijk om liften, en die liften hebben magische uitwerkingen, magische uitwerkingen die jij op jouw saldo kunt merken tijdens het spelen!

Magic Building Gokkast Welkomst

Hoe speel je Magic Building?

Magic Building is een gokkast met een standaard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en met de 25 winlijnen is er weinig verrassends te vinden aan de opzet. De standaard symbolen negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen, de rest van de animaties heeft te maken met de mensen die in het magische gebouw wonen, waarvan er eentje het wild symbool is. Deze is duidelijk te herkennen aan het woord wild. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve de lift, want deze werkt namelijk als scatter tijdens het spelen van de gokkast. Tijdens het spelen is het de moeite waard om het geluid aan te zetten. De muziek en effecten zijn ondersteunend voor de gokkast, en zijn tegelijkertijd ook nog eens vermakelijk opgezet.

De free spins in Magic Building

Magic Building Gokkast Free Spins

Magic Building is voorzien van free spins en daarvoor heb je de scatter nodig, welke de lift is. Dat is leuk, want deze liften hebben een grote rol tijdens het spelen van de free spins. Driemaal de lift geeft je tien free spins, viermaal geeft je 15 free spins en met vijfmaal de scatter op de wielen krijg je maar liefst 30 free spins. Daarbij speelt de lift een grote rol, al kun je met de liften in de free spins geen extra free spins winnen. Dat is namelijk uitgeschakeld, maar je krijgt er wel iets voor terug.

Nadat de winsten uit de spins opgeteld zijn tijdens de free spins, gaan de deuren van de liften open en daarin staat een persoon. Deze wordt onderdeel van de winlijnen, waardoor nieuwe en grotere winsten kunnen ontstaan, want op dat moment gaan alle 25 winlijnen een grote rol spelen en kunnen spins zonder winsten ineens spins worden met winsten die jouw saldo aardig aan kunnen vullen, en dat zonder een euro te moeten betalen voor de spin zelf!

De winlijnen in Magic Building

Magic Building maakt gebruik van 25 winlijnen. Dat is een goed aantal voor een gokkast met vijf wielen en drie rijen, want het overzicht blijft bewaard tijdens het spelen, maar er is genoeg kans op het maken van winsten tijdens het spelen van de Magic Building gokkast. De winlijnen zelf wel aan te passen tijdens het spelen, dat kun je onder in beeld doen, rechts naast de knop voor de informatie over de gokkast. Rechts daarnaast kun je de inzet per lijn aanpassen, waarmee je een veld naar rechts de totale inzet per spin kunt zien.

De gokkast is voorzien van een autospin functie. Onder de knop met start kun je zien hoeveel autospins je gaat spelen. De gokkast is zeker een aanrader voor de meeste mensen die gokkasten online willen spelen, maar het moet gezegd worden dat Leander interessantere gokkasten op de markt heeft gebracht, waarin net even iets meer gebeurt tijdens het spinnen van de wielen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Magic Building

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

7.8/10

Voordelen

  • Feature is leuk opgezet
  • Free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger