Mad Piñatas

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Mad Piñatas

Mad Piñatas is een kleurrijke gokkast van de ontwikkelaar Leander die hiermee een meer dan complete videoslot op de markt gebracht heeft. De gokkast heeft een redelijk standaard opzet, maar heeft genoeg extra’s om je actief te kunnen houden tijdens het spelen. Er is namelijk niet alleen een bonusgame waarin je de piñatas kapot mag slaan, er zijn ook free spins waarbij de stokken op de wielen opnieuw een functie krijgen binnen het spel, want zij kunnen je extra spins opleveren en dat is natuurlijk nooit verkeerd!

Mad Pinatas Gokkast Welkomst

Hoe speel je Mad Piñatas?

Mad Piñatas is een gokkast die gemakkelijk is om te spelen, maar je moet wel even opletten. Allereerst kun je hier het aantal winlijnen aanpassen waarmee je speelt. Er zijn er maximaal 25, maar je kunt ook met één lijn spelen wanneer je dat liever wilt. Onder in de gokkast kun je de inzet per lijn instellen, rechts daarvan komt de totale inzet te staan waarmee je speelt. Op het tweede, derde en vierde wiel zie je een stok.

Die stokken kun je verplaatsen naar elk vlak op het wiel mogelijk, en het is de bedoeling dat hieronder de piñatas komen te staan, zodat je naar de free spins gaat. Alle piñatas tellen hierbij mee, behalve de wild, ofwel de ijzeren piñata. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve de bonus, en de piñatas die onder de stokken moeten komen te staan. Tijdens het spelen is het aan te raden om het geluid aan te zetten. De muziek en de geluidseffecten spelen een grote rol binnen de gokkast, en zonder geluid is de gokkast al snel saai te noemen.

De free spins in Mad Piñatas

Mad Pinatas Gokkast Free Spins

Mad Piñatas maakt gebruik van free spins en om daar te komen, moet je de stokken op de wielen goed hebben staan. Onder elke stok moet een piñata komen, maar de wild wordt hierbij niet meegerekend. Krijg je dit voor elkaar, dan krijg je 10 free spins. Je kunt op twee manieren extra spins winnen. De eerste manier is door een piñata onder een stok te krijgen. Dit levert extra spins op. Wanneer je een piñata onder elke stok krijgt, dan krijg je er tien free spins bij waardoor je langer door kunt spelen zonder geld in te zetten, en hoe meer spins te hebt, hoe groter de kans is dat je nog meer spins zal winnen natuurlijk.

De bonusgame in Mad Piñatas

Mad Pinatas Gokkast Bonusgame

De bonusgame in Mad Piñatas bestaat in feite uit drie verschillende rondes. Eerst moet je drie keer de bonussymbolen op de wielen hebben staan. Vervolgens mag je een wapen kiezen uit de dozen.

Mad Pinatas Gokkast Bonusgame2

Elk wapen heeft een verschillend aantal piñatas dat je mag kiezen. Vervolgens kies je per wiel een piñata, die een winst op zal leveren. Vervolgens komen er multipliers in beeld te staan. Die multiplier wordt niet alleen over de emmer berekend die je gekozen hebt, de multiplier wordt berekend over de volledige winst die je in de bonusgame gemaakt hebt. Het gevolg is dat je hier niet met lege handen kunt komen te staan, en de kans is groot dat de winsten opgeteld een enorm bedrag zullen worden!

Mad Pinatas Gokkast Bonusgame3

De winlijnen in Mad Piñatas

Mad Piñatas maakt gebruik van 25 winlijnen, maar deze hoef je niet allemaal te gebruiken, je kunt ze onder in de gokkast aanpassen door de pijltjes naast het aantal winlijnen te gebruiken. Daarnaast staat de inzet die je aan kunt passen. Rechts daarvan vind je de autospin functie, die je zelf in kunt stellen op een aantal spins die gedraaid zullen worden voor je. Deze slaat uiteraard af bij de bonusgame, zodat je zelf je winsten kunt bepalen daar.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Mad Pinatas

8.1

Graphics

8.6/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

7.6/10

Voordelen

  • Leuk thema dat leuk uitgevoerd is
  • Free spins en bonusgame
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger