Little Pigs Strike Back

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Little Pigs Strike Back

Little Pigs Strike Back is het verhaal van de drie kleine biggetjes, maar Leander heeft ervoor gekozen om het verhaal een compleet andere wending te geven. Allereerst is er geen wolf in het verhaal ter sprake gekomen bij het maken van de gokkast, behalve op de wanted poster die op de wielen is komen te staan. Het gaat hier echt alleen maar om de drie biggetjes en de kleding en telefoons die zij in handen hebben. Daarmee is het een aparte gokkast geworden, maar wel een gokkast met free spins, veel leuke animaties en een gemakkelijke opzet zodat je direct kunt gaan spelen zodra je de gokkast opent.

Little Pigs Strike Back Gokkast Welkomst

Hoe speel je Little Pigs Strike Back?

Little Pigs Strike Back is een gokkast die eigenlijk heel basis gehouden is. Er wordt gespeeld met 25 winlijnen, maar daar hoef je je niet druk om te maken. De winlijnen zijn namelijk niet aan te passen, het enige dat je aan kunt passen voordat je gaat spinnen, is de inzet die onder in de gokkast in te stellen is. Daarna kun je direct gaan spinnen op de vijf wielen en drie rijen, de standaard opzet voor een gokkast.

Wat minder standaard is, is dat er geen standaard gokkast symbolen gebruikt zijn. Wanneer je de drie biggen gezien hebt, snap je precies wat je op de wielen ziet staan tijdens het spelen, het heeft allemaal met de biggen te maken namelijk. Een big die volledig op het wiel staat, wordt een wild symbool. Deze kunnen alle symbolen vervangen, behalve de agent die de scatter is. Deze zal tot de free spins leiden en daarin lopen de winsten een stuk harder op, want de biggen werken dan helemaal in jouw voordeel.

De free spins in Little Pigs Strike Back

Little Pigs Strike Back is voorzien van free spins, en dat is de meest interessante modus in de gokkast volgens de meeste spelers. De biggen komen namelijk altijd helemaal over het wiel heen te staan, ook wanneer je slechts een stukje van de biggen in beeld hebt staan. Daardoor lopen de winsten veel harder op, zeker wanneer je twee of drie biggen naast elkaar krijgt te staan tijdens het spelen van de free spins. De biggen blijven niet op de wielen staan, en er zijn geen andere features gebruikt bij het maken van de free spins, maar desalniettemin is dit een absoluut hoogtepunt voor de meeste mensen tijdens het spelen van de Little Pigs Strike Back gokkast.

Little Pigs Strike Back Gokkast Free Spins

Met driemaal de scatter krijg je 10 free spins. Met viermaal de scatter op de wielen krijg je 15 free spins, maar wanneer je het bonussymbool vijfmaal op de wielen hebt staan, dan wordt het pas echt leuk. Dan krijg je namelijk 30 free spins en dat is een goede garantie op leuke winsten, want de biggen kunnen dan pas echt helemaal losgaan voor je als wild symbolen.

De winlijnen en jackpot in Little Pigs Strike Back

Little Pigs Strike Back is niet voorzien van een jackpot. Dat is jammer, want Leander had dit zeker in de gokkast in kunnen bouwen, zeker met een uitbetaling die onder de 95% ligt. Er zijn 25 winlijnen, maar deze winlijnen zijn niet aan te passen tijdens of voor het spelen van de gokkast. Het enige dat je in kunt stellen, is de inzet waarmee je speelt, en de autospin functie uiteraard. Wanneer je deze actief maakt, doet de gokkast zelf het werk voor je. Deze zal afslaan voordat je naar de free spins gaat, dus zelfs met de autospin kun je de free spin feature in de Little Pigs Strike Back gokkast niet missen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Little Pigs Strike Back

7.6

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.1/10

Speelbaarheid

7.6/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Leuk uitgevoerd thema
  • Genoeg features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger