Golden Rome

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Golden Rome

Als er een thema is dat te vaak gebruikt is om gokkasten te vullen, dan is het Rome en de tijd van de Romeinen. Ook Leander heeft zich hier schuldig aan gemaakt met de gokkast Golden Rome. De gokkast zelf heeft veertig winlijnen, vijf wielen en drie rijen, maar wat pas echt opvalt, is dat er een groot aantal standaard symbolen gekozen is, voor een gokkast met een sterk thema als Rome nota bene. Desalniettemin zit de gokkast verder goed in elkaar. De animaties zijn scherp, er is een wild symbool in de vorm van Caesar zelf (al kan het net zo goed Augustus zijn), en het hoogtepunt van de gokkast bestaat uit de free spins die je kunt winnen dankzij het Colosseum.

Golden Rome Gokkast Welkomst

Hoe speel je Golden Rome?

Golden Rome is een gokkast die je direct kunt gaan spinnen. Het aantal winlijnen is namelijk niet in te stellen, dat staat vast op veertig. Je kunt de inzet onder in de gokkast wel aanpassen naar je eigen smaak. Op de wielen kom je teveel standaard symbolen tegen, de negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast te vullen en dat is bijzonder veel in een gokkast met Rome als thema.

Wat pas echt tegenvalt tijdens het spelen, zijn de standaard geluidjes die achter de gokkast geplaatst zijn. Ze zijn niet vermakelijk, passen niet bij het thema en lijken alleen een beetje dienst te doen als ondersteuning. Caesar is de wild, dit symbool kan alle symbolen vervangen, behalve het Colosseum. Dit is namelijk de scatter en deze kan je naar de free spins helpen, en dat is eigenlijk waar de gokkast pas echt interessant zal worden voor de meeste online gokkers.

De free spins in Golden Rome

Golden Rome Gokkast Free Spins

Wanneer je tijdens het spelen het Colosseum driemaal of meer op de wielen hebt staan, ga je naar het beste gedeelte van de gokkast toe. Dat is in veel gokkasten zo, maar de kloof hier is groter vanwege de geluiden die in de free spins wel goed bedacht zijn, en die wel een reden zijn om het geluid aan te zetten tijdens het spelen. Met driemaal de scatter krijg je 12 free spins, met vier stuks krijg je er 20 en met vijfmaal de scatter krijg je 40 free spins. De free spins worden gespeeld op dezelfde wielen als de normale gokkast, dus dat betekent dat je meer free spins kunt winnen tijdens het spelen van de free spins.

Let op! Er is een multiplier in de free spins aanwezig, maar de multiplier wordt hier bepaald door het aantal wild symbolen op de wielen. Het aantal wild symbolen telt als multiplier over alle gemaakte winsten in dezelfde spin. Het is dus niet zo dat alleen de winsten met een wild een multiplier hebben, alle winsten worden vermenigvuldigd. En dat betekent dat er flinke winsten gewonnen kunnen worden hier, want de wild komt meer dan regelmatig langs op de wielen tijdens het spelen van de Golden Rome gokkast.

De winlijnen in Golden Rome

Golden Rome maakt gebruik van 40 winlijnen en dat is een hoog aantal voor een gokkast als deze. Je kunt de winlijnen echter niet aanpassen, Leander heeft ervoor gekozen om de winlijnen vast te zetten tijdens het spelen. Je kunt wel de inzet aanpassen onder in de gokkast om zo langer te kunnen spelen met een lager saldo. Tijdens het spinnen van de Golden Rome gokkast kun je gebruik maken van de autospin. Deze is typisch voor Leander. Met een paar klikken heb je het aantal spins gekozen en door op Start te drukken naast de autospin, kun je rustig kijken wat er gebeurt in deze gokautomaat.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Golden Rome

7.6

Graphics

8.1/10

Kenmerken

6.5/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

7.2/10

Voordelen

  • Leuke opgezette gokkast

Nadelen

  • Matige uitvoering voor een standaard thema
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger