Glutters

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Glutters

Glutters is misschien wel de meest vreemde gokkast in het assortiment van Leander. Het is een gokkast die een beetje doet denken aan de Teletubbies, of Barbara pappa. Het gaat om vreemde beestjes die op de wielen komen te staan, en waarbij eigenlijk alles alleen maar draait om eten. Dat zie je ook in de achtergrond van de gokkast, want de bergen zijn geen gewone bergen. Ze zijn bedekt met ijs en zuurstokken. De gokkast is gemakkelijk te spelen dankzij de eenvoudige opzet, maar is wel voorzien van een random feature en uiteraard van free spins, tevens vind je een wild symbool op de wielen voor hogere kansen op winsten.

Hoe speel je Glutters?

Hoe speel je Glutters Leander gokkast
Om Glutters te spelen, hoef je alleen maar het aantal winlijnen onder in de gokkast in te stellen, en de inzet per lijn aan te geven waar je mee wilt spelen, rechts daarnaast zie je de dan de totale inzet waarmee je gaat spinnen. Je kunt gebruikmaken van de autospin feature die gemakkelijk in te stellen is met de pijltjes naast het aantal spins dat zichtbaar is. Wanneer je de wielen rond laat gaan, zie je dat er veel standaard gokkast symbolen gebruikt zijn. De tien tot en met de aas zijn gebruikt ter opvulling, maar storend is het niet. Het gaat hier immers om de aankleding van de gokkast, en de aparte wezens op de wielen. Er is een wild symbool dat gemakkelijk te herkennen is, deze kan alle symbolen vervangen, behalve het symbool voor de bonus die alleen op het tweede, derde en vierde wiel kan komen.

Het kanon in Glutters

Wanneer je de Glutters gokkast aan het spelen bent, zie je een kanon aan de rechterzijde van de gokkast staan. Deze schiet eten richting de Glutters, waardoor deze groter worden op de wielen. Dat betekent dat zij symbolen worden die meer betalen. Wanneer de dikke oranje Glutter eten krijgtm wordt dit een wild symbool die zorgt voor meer winsten op de wielen. De feature met het kanon is volledig random. Soms moet je wel vijftig spins wachten, andere keren schiet het kanon meerdere keren achter elkaar. Elke keer wanneer het kanon vuurt, levert dit je nagenoeg elke keer geld op. Je hebt een beetje geluk nodig, maar de winsten worden altijd hoger.

De bonus en free spins in Glutters

Glutters Leander Gokkast Free Spins
Glutters is voorzien van free spins en een bonusgame, maar die twee lopen in elkaar over. Wanneer je de scatter driemaal op de wielen hebt staan, is het tijd voor het voedselkanon. Daarmee kun je de Glutters voeren, zodat dit betere symbolen worden, en dit heeft direct ook te maken met de free spins. Let goed op, wanneer je een bom afvuurt, explodeert de Glutter en dat is niet de bedoeling! Na de bonus ga je naar de free spins, waarin je de verzamelde free spins mag gaan spelen om daarmee de grotere winsten te verzamelen tijdens het spelen van de Glutters gokkast.

De winlijnen in Glutters

Glutters maakt gebruik van 20 winlijnen, maar deze hoef je niet allemaal te spelen, je kunt het aantal winlijnen omlaag bijstellen. Dat betekent wel dat het effect van de feature vele malen kleiner zal worden, want deze heeft winlijnen nodig om tot winsten te kunnen leiden tijdens het spelen. Onder in de gokkast kun je de inzet per lijn instellen, en er is ook een autospin functie waarmee je de gokkast zelf kunt laten draaien, zodat je niet constant zelf hoeft te klikken. Deze stopt niet bij de random feature, maar slaat wel af bij het bereiken van de bonusgame waarin je zelf de keuzes zal moeten gaan maken.

Video Glutters

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Glutters

7.7

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.6/10

Speelbaarheid

7.1/10

Mobiel

5.0/10

Voordelen

  • Leuk uitgevoerd
  • Unieke gokkast met unieke elementen

Nadelen

  • Gokkast kan moeilijk zijn om te begrijpen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger