Dragon Slot

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Dragon Slot

Wat krijg je als je een gokkast met draken als thema in laat vullen door een professionele tekenaar van fantasy elementen? Dan krijg je de Dragon Slot gokkast van de ontwikkelaar Leander, welke wellicht de beste gokkast rond draken is die op het internet te vinden is. Ciruelo heeft de animaties verzorgd voor deze gokkast en daarmee is het een gokkast die je zeker eens zou moeten bekijken. De opzet van de gokkast is verder standaard gehouden wat betreft het aantal wielen, rijen en winlijnen, maar wanneer de witte draak tegen de rode draak moet vechten in de bonusgame, dan vergeet je dat helemaal, en wanneer je in de free spins komt, ben je drukker met de winsten op te tellen, dan het besef dat de gokkast redelijk standaard gehouden is.

Dragon Slot

Hoe speel je Dragon Slot?

Dragon Slot van Leander staat hoog aangeschreven bij de experts. De opzet van de gokkast is gemakkelijk en dat maakt het eenvoudiger voor de gemiddelde gokker. Met vijf wielen en drie rijen met twintig winlijnen is het namelijk overzichtelijk, en de standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas dragen daar zeker aan bij. De nadruk komt echter meer te liggen op alle andere animaties, die bijzonder scherp en vermakelijk zijn tijdens het spelen, net als de achtergrond die volledig ingevuld is. De gouden draak is de wild, deze expandeert wanneer deze onderdeel uitmaakt van winsten op de wielen, en dit symbool heeft een speciale functie tijdens de free spins. De gouden draak kan de scatter, de bonus en de free spins niet vervangen op de wielen. Maar dat is dan weer een redelijk standaard element in de gokkasten.

De free spins in Dragon Slot

Dragon Slot

Dragon Slot is voorzien van free spins, maar daar heb je de scatter niet voor nodig. Het symbool voor de free spins is de ridder waar ‘free spins’ onder geschreven staat en die moet je op het eerste, derde en vijfde wiel zien te krijgen. Wanneer dat gelukt is, ga je naar de free spins, waarin het eerste wiel volledig wild is, en zal blijven gedurende alle free spins. Voordat je de free spins ingaat, moet je echter eerst je draak kiezen met de mogelijke free spins en multiplier. De draak moet de ridder verslaan en de kans op winst staat onder de draak aangegeven voordat je moet kiezen. Wint de draak, dan krijg alle free spins en multipliers. Wanneer de ridder wint, krijg je tien free spins met een multiplier van één. De grootste gok kan het meeste opleveren, maar kan ook zorgen voor het grootste verlies.

De Dragon Fight Bonus

Dragon Slot

Met driemaal de bonussymbolen op het tweede, derde en vierde wiel, ga je naar de bonusgame. Deze is leuk gedaan, de witte draak is jouw draak en je moet de rode draak verslaan, door zijn meter omlaag te krijgen. Elke aanval die je kunt doen, levert je geld op, en wanneer je de rode draak weet te verslaan, dan krijg je een leuke extra bonus mee uit de bonusgame van de Dragon Slot gokkast.

De winlijnen in Dragon Slot

Dragon Slot maakt gebruik van 20 winlijnen, maar deze kun je onder in de gokkast omlaag bijstellen wanneer je met minder winlijnen wilt spelen. Je kunt onder in de gokkast ook de inzet per spin aanpassen, en de autospin functie vinden die je in kunt stellen aan de hand van de opties van Leander. Zet zeker het geluid aan tijdens het spelen van Dragon Slot, naast de animaties van Ciruelo zijn ook de geluidseffecten en de muziek namelijk zeker de moeite waard.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dragon Slot

8.8

Graphics

9.9/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

7.6/10

Voordelen

  • Free spins
  • Bonusgame
  • Professionele animaties

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger