Castaway

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Castaway

Castaway is een slimme productie van de ontwikkelaar Leander. Leander staat erom bekend dat het graag gokkasten combineert met casinospellen, maar in Castaway heb je direct het beste van beide. De gokkast draait om een drenkeling die aangespoeld is op een eiland, maar tijdens het spelen van de gokkast kom je alleen maar speelkaarten tegen. Die kunnen je leuke winsten opleveren, en niet alleen op de wielen. Je kunt namelijk het pokergedeelte boven in de gokkast aanzetten om echte winsten te maken, door pokerhanden op de wielen bij elkaar te spelen. Daarnaast is er een wild symbool, zijn er free spins en kun je zelfs een heuse bonusgame spelen in deze Castaway gokkast!

Castaway Gokkast Welkomst

Hoe speel je Castaway?

Voordat je Castaway gaat spelen, moet je even nadenken over het aantal winlijnen dat je wilt spelen, en met welke inzet je wilt gaan spelen. Je kunt de inzet onder in de gokkast aanpassen, wat handig is wanneer je boven in beeld ook poker wilt spelen, zo kun je met één inzet beide spellen spelen namelijk. De gokkast bestaat alleen maar uit speelkaarten, daar is alle actie op te vinden. De drenkeling staat zelf ook op één van de kaarten en is de wild. Deze kan alle andere kaarten vervangen, op de kaarten met de bonussymbolen na. Die leveren flessenpost op namelijk, maar dan moet je er meer dan drie hebben.

Het pokergedeelte in de gokkast

Castaway Gokkast Poker2

Boven in de gokkast kun je het pokergedeelte aanzetten. Daar bepaal je zelf de inzet waarmee je speelt. De eerste twee kaarten worden random gedeeld, de overige drie kaarten zijn de kaarten die op het vijfde wiel in de gokkast komen te staan. Wanneer je een leuke pokerhand hebt, levert dit je een leuk bedrag op. Wanneer je een flush of een straat hebt, dan kun je ogen niet geloven, want dan krijg je wel heel erg veel winst!

De bonusgame en free spins in Castaway

Castaway Gokkast Bonus

Terug naar de eigenlijke gokkast. Castaway is voorzien van scatter symbolen op de wielen en wanneer je er drie of meer krijgt, krijg je twee flessen op de wielen te staan. Je kiest zelf welke flessenpost je open wilt maken. De ene leidt naar de free spins, de andere leidt naar de bonusgame. De bonusgame is het makkelijkst. Je hebt drie handen en je spint vijf kaarten op een separaat wiel. Alle combinaties kunnen tot winst leiden, en de winsten kunnen hoog oplopen op die manier.

De free spins zijn wat actiever. Het aantal scatters bepaalt het aantal free spins, maar het gaat vooral om de wild symbolen. Er komen namelijk aan het einde van de spin vissen uit het water springen, die extra wild symbolen op de wielen zetten. Deze feature is random, en het aantal vissen dat op de wielen komt is ook random. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra free spins winnen, en het pokergedeelte blijft gewoon meedraaien wanneer je deze voor de free spins ook aan had staan.

Castaway Gokkast Free Spins

De winlijnen in Castaway

Castaway maakt gebruik van winlijnen. Dat zijn er dertig, maar de ontwikkelaar heeft ervoor gekozen dat je de winlijnen zelf aan kunt passen. Onder in de gokkast kun je ook de inzet aanpassen, zodat je het pokergedeelte ook zou kunnen spelen wanneer je dat zou willen, met eenzelfde inzet. Er is gebruik gemaakt van een autospin functie. Deze slaat altijd af wanneer je naar een bonus gaat, omdat je een fles moet kiezen. Een grote winst is niet te missen, want de drenkeling kan zijn plezier dan niet onderdrukken tijdens het kijken naar jouw inspanningen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Castaway

8.3

Graphics

8.6/10

Kenmerken

9.9/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

6.5/10

Voordelen

  • Features
  • Pokergedeelte in de gokkast
  • Actieve animatie in beeld tijdens gokken

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger