Heavy Metal Warriors

heavy-metal-warriors-gokkast-nu-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle iSoftBet gokkasten

Heavy Metal Warriors

Heavy Metal Warriors is een beschermd handelsmerk van Metal Mammoth, maar Metal Mammoth heeft in 2014 iSoftBet toestemming gegeven om de animaties te gebruiken voor het maken van een gokkast. Dit is goed aangepakt door de ontwikkelaar. De dames zijn de hoofdrolspeelsters op de wielen tijdens het spelen en de kwaliteit van de gokkast is hoog. Dat heeft veel te maken met de animaties en de geluiden, maar de free spins met feature en de feature in de normale gokkast werken ook sterk mee aan de beleving van het spel. Wanneer de wild ook nog eens gaat expanderen, dan kun je rekenen op een big win!

Hoe speel je Heavy Metal Warriors?

Heavy Metal Warriors Gokkast Respin

 

Heavy Metal Warriors is een gokkast van hoogstaande kwaliteit. Allereerst zijn de animaties perfect gemaakt voor de gokkast, maar daar houdt het niet mee op. Je ziet de tien tot en met de aas wel op de wielen staan, maar de overige animaties zijn natuurlijk veel leuker om naar te kijken. Voordat je gaat spelen kun je de winlijnen niet instellen. Die staan namelijk vast op 243 manieren om te winnen, wat ervoor zorgt dat je de gokkast gemakkelijk kunt overzien.

Het schild is de wild. Deze kan alle symbolen vervangen, maar komt tijdens de normale gokkast alleen op het tweede, derde en vierde wiel. Deze zal vervolgens expanderen om zo te zorgen voor extra winsten. Daar houdt het niet mee op. De wilde wielen blijven staan en je krijgt een re-spin. Krijg je vervolgens nog een wild, dan expandeert deze ook om te zorgen voor nog een re-spin. De scatter kan niet vervangen worden door de wild.

De free spins in Heavy Metal Warriors

Heavy Metal Warriors Gokkast Free Spins

De Heavy Metal Warriors is voorzien van free spins waarin het thema nog veel meer tot leven weet te komen. Je hebt eerst driemaal de scatter nodig. Je moet er eentje kiezen om het aantal free spins duidelijk te krijgen, je ziet ook wat er in de andere symbolen gezeten had voor je. Daarna vergeet je het snel, want een heftige animatie brengt je naar de free spins. Daarin gaat het pas echt los. Allereerst kun je extra free spins winnen tijdens de free spins, maar de Heavy Metal Warriors gaan je ook nog eens helpen door met wapens de wielen te bestoken.

Dit levert je niet direct winsten op, maar wel extra wild symbolen die al snel zullen leiden tot meer winsten op de wielen. De wild expandeert overigens niet in de free spins. Dat zou ook niet mogelijk moeten zijn, want dan zou de feature met de strijders niet meer kunnen werken. De free spins zijn een absoluut hoogtepunt, al zou het alleen al vanwege de blondine zijn die je laat zien hoeveel winst je gemaakt hebt tijdens het spinnen.

De winlijnen in Heavy Metal Warriors

Heavy Metal Warriors werkt niet met winlijnen. Er zijn manieren om te winnen en dat zijn er 243 in deze gokkast. Tijdens het spelen is het sterk aan te raden om het geluid aan te zetten. De muziek en de geluidseffecten zijn namelijk een belangrijk onderdeel van de gokkast tijdens het spelen en deze ondersteunen het spel. Er is een autospin functie, maar zoals je wellicht gewend bent van deze ontwikkelaar, kun je deze alleen aan of uit zetten. Dat is typisch voor iSoftBet. Deze gokkast is een samenwerking tussen de ontwikkelaar en Metal Mammoth die de rechten over de animaties uitgeleend heeft, waarmee deze gokkast tot stand gekomen is die een zekere hit is in het online casino, ook wanneer je deze strijdlustige vrouwen niet kent, is het namelijk zeker een gokkast die je goed zal kunnen bevallen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Heavy Metal Warriors

8.1

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Free spins
  • Goed uitgevoerd thema

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger