Happy Birds

happy-birds-gokkast-nu-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle iSoftBet gokkasten

Happy Birds

Happy Birds is een vermakelijke gokkast van iSoftBet waarin de vogels een grote rol spelen, maar de geluidseffecten maken dit nog eens veel completer tijdens het spelen op de gokkast. Er zijn veel standaard gokkast symbolen gebruikt, maar dat zal de ontwikkelaar extra tijd gegeven hebben voor het ontwikkelen van een wild symbool, een maximale winst van 48.600 munten in de normale gokkast, en een maximale winst van 138.750 munten tijdens het spelen van de bonusgame. Daarnaast zijn er ook free spins in deze gokkast verwerkt, die daarmee meer dan compleet geworden is en die zeker de moeite waard is vanwege de eenvoud en de kwaliteit van de gokkast zelf.

Happy Birds Gokkast Welkomst

Hoe speel je Happy Birds?

Happy Birds is een gokkast waar je direct op kunt gaan spelen. Allereerst omdat er geen winlijnen zijn. Er zijn 243 manieren om te winnen en deze manieren zijn niet aan te passen door de speler zelf. Je moet alle manieren tijdens het spelen gebruiken. Wanneer je de inzet aan wilt passen, kun je rechts onder in de gokkast de waarde per munt aanpassen, om vervolgens links het aantal munten aan te geven waarmee je wilt gaan spinnen. Je zal eerst de negen tot en met de aas zien. Veel standaard symbolen voor een gokkast die eigenlijk om vogels had moeten draaien, maar de overige animaties en de omgeving rond de gokkast zijn wel goed ingevuld. Er is een wild symbool tijdens het spelen, dat is de vogel in de kleuren van de regenboog. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve het symbool voor de bonus en de hoepel.

De free spins in Happy Birds

Happy Birds Gokkast Free Spins

Happy Birds is voorzien van free spins. Daarvoor moet je de hoepels op het tweede en vierde wiel krijgen. Vervolgens krijg je een random aantal free spins toegekend die je direct kunt gaan spelen. Tijdens het spelen van de free spins worden dezelfde wielen gebruikt, maar er is wel een feature ingepast die het spelen leuker kan maken. Je krijgt namelijk random wild symbolen op de wielen tijdens het spelen waarmee de winsten een stuk hoger uit kunnen vallen. Niet heel verkeerd dus! Een echt hoogtepunt zijn de free spins echter niet. Dat komt door de maximale winst die in de bonusgame vele malen hoger ligt en daarom is die voor de meeste gokkers interessanter.

De bonusgame in Happy Birds

Happy Birds Gokkast Bonusround

Happy Birds heeft een bonusgame, daarvoor moet je eerst driemaal het bonussymbool op de wielen krijgen. Vervolgens zie je ballonen met een schietschijf eronder. Het is de bedoeling dat jij goed kiest en daarmee de maximale winst in de bonusgame weet te pakken die op 138.750 munten ligt. Daarmee is dit een unieke gokkast, want de hoogste winsten liggen doorgaans niet verscholen in de bonusgame, maar liggen in de free spins. Dat is dus goed om in de gaten te houden tijdens het spelen van deze gokkast.

De winlijnen in Happy Birds

Happy Birds maakt geen gebruik van winlijnen. Er zijn 243 manieren om te winnen en die zijn uiteraard niet aan te passen tijdens het spelen. Je kunt de inzet wel aanpassen wanneer je dat wilt. De autospin vind je onderin de gokkast en deze kun je alleen maar aanzetten of uitzetten. Bij andere ontwikkelaars kun je een bepaald aantal spins instellen, bij iSoftBet kan dat niet. Hij staat aan of uit. Tijdens het spelen van deze gokkast is het aan te raden om het geluid aan te zetten, want de muziek en de geluidseffecten werken ondersteunend voor de gokkast op veel manieren en dragen zeker bij aan de beleving tijdens het spelen van deze online videoslot.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Happy Birds

7.9

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.9/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Free spins
  • Bonusgame

Nadelen

  • Matige autospin
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger