Hansel and Gretel Witch Hunters

hansel-and-gretel-gokkast-nu-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle iSoftBet gokkasten

Hansel and Gretel Witch Hunters

Hansel and Gretel Witch Hunters is een gokkast van iSoftBet waarbij Paramount ingeschakeld is voor de rechten op de afbeeldingen. De gokkast is een bijzondere gokkast om een heel aantal redenen. Allereerst omdat alles in de gokkast aangepast is tijdens het spelen. De volledige gokkast en omlijning zijn in de stijl gehouden van het thema van de gokkast, en dat is bonuspunten waard voor de ontwikkelaar. Er is een wild symbool met een speciale feature, er zijn free spins te winnen met extra features en daarnaast is het een feestje om de gokkast te spelen dankzij de geluiden en de scherpe animaties die gebruikt zijn in deze videoslot van iSoftBet.

Hansel and Gretel Witch Hunters

Hoe speel je Hansel and Gretel Witch Hunters?

Hansel and Gretel Witch Hunters is een relatief eenvoudige gokkast. Voordat je gaat spelen, kun je de tien winlijnen bekijken, maar aanpassen kun je dit niet. Je kunt wel de inzet veranderen door de waarde per munt te veranderen, of het aantal munten dat je per lijn speelt. Daarna is het een kwestie van draaien, want deze gokkast met vijf wielen en drie rijen is gemakkelijk en overzichtelijk.

Eigenlijk is het jammer dat iSoftBet ook hier gekozen heeft voor veel standaard symbolen, de negen tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt en het lijkt toch logisch dat daar andere oplossingen voor zouden zijn geweest, zeker met Paramount op de achtergrond. Er is een wild symbool. Wanneer deze midden op het wiel staat en winsten oplevert, zal deze expanderen. Dit levert leuke winsten op, omdat de wild alle symbolen kan vervangen, op de scatter na. Deze leidt naar de free spins, maar daarvoor heb je er minstens drie nodig.

De free spins in Hansel and Gretel Witch Hunters

Hansel and Gretel Witch Hunters

Hansel and Gretel Witch Hunters is voorzien van leuke free spins. Wanneer je de scatter minstens driemaal op de wielen hebt, krijg je 15 free spins waarmee je jouw saldo aan kunt vullen in het online casino. Tijdens de free spins is de wild je beste vriend. De wild symbolen expanderen namelijk altijd in de free spins, en zij blijven de rest van de free spins over het hele wiel staan. Dat betekent dat je veel extra winsten kunt maken tijdens de free spins, maar aangezien de wild symbolen op de wielen blijven staan, is de kans bijzonder klein dat het je lukt om extra free spins te winnen tijdens het spelen van de free spins. Maar met de hoge winsten die je kunt halen tijdens het spelen van de free spins, is dat natuurlijk een beetje bijzaak.

De winlijnen in Hansel and Gretel Witch Hunters

Hansel and Gretel Witch Hunters maakt gebruik van slechts tien winlijnen. Dat is een klein aantal voor een gokkast als deze, maar met de features erbij is het goed te begrijpen dat de gokkast overzichtelijk moest blijven. De winlijnen zijn dan ook niet aan te passen tijdens het spelen, je hebt het te doen met de keuze van de ontwikkelaar in dit geval. Onder in de gokkast vind je de autospin functie. Deze kun je alleen aanzetten en uitzetten, maar de autospin zal altijd stoppen bij de free spins.

Dat is ideaal, want de winsten lopen al snel enorm op tijdens het spelen van deze free spins. Deze Hansel and Gretel Witch Hunters gokkast is geen gokkast zoals Starburst, of Twin Spin, het is een volle, actieve en aantrekkelijke gokkast waarin veel actie zit, en waarin de winsten hard op kunnen lopen tijdens het spelen van de free spins. Qua geluid en animaties is deze gokkast één van de beste die je op het internet kunt vinden en spelen. De maximale winst in deze gokkast is 300.000 munten.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Hansel and Gretel Witch Hunters

8.1

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.4/10

Speelbaarheid

7.6/10

Mobiel

7.2/10

Voordelen

  • Fraaie gokkast
  • Features

Nadelen

  • Klein aantal winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger