24

24-gokkast-nu-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle iSoftBet gokkasten

24

Wil jij ook eens in de huid van Jack Bauer kruipen, of vind je 24 gewoon geweldig om vanaf je bank te kijken? Het maakt niet uit hoe je het wilt doen, de 24 gokkast van iSoftBet laat alles over aan jou. De gokkast zit vol met effecten uit de spannende serie en is voorzien van 243 manieren om te winnen, zodat je lekker gemakkelijk kunt spelen en het overzicht kunt houden. De gokkast is zelfs voorzien van free spins waarin de features hun werk voor jou gaan doen. Daarnaast is de videoslot ook voorzien van een wild symbool om voor meer winsten te zorgen tijdens het spelen.

Hoe speel je deze gokkast?

Hoe speel je 24 iSoftBet Gokkast
24 is een gemakkelijk te spelen gokkast. Eigenlijk heeft iSoftBet het zich iets te gemakkelijk gemaakt. Er zijn vijf wielen en drie rijen, en de negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast te vullen. Eigenlijk is dat teveel voor een gokkast met een thema als 24, maar het moet gezegd worden dat dit probleem opgelost wordt in de free spins en de bonusgame, daar is namelijk veel meer tijd aan besteed. Tijdens het spelen is er een wild symbool op de wielen. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve het 24 symbool, welke naar de bonusgame leidt. Voor de free spins heb je slechts één symbool nodig, dus daar speelt de wild sowieso geen enkele rol in.

De free spins

24 is voorzien van spannende free spins waarbij de features je letterlijk om de oren vliegen. Je speelt op dezelfde wielen met een andere achtergrond achter de gokkast, maar er komen flink wat extra wild symbolen op de wielen bij door de wapens die gebruikt worden tijdens het spelen. Wanneer de machinegeweer begint te schieten, wordt een volledig wiel wild. Wanneer er een bom op de wielen gegooid wordt, worden vier symbolen wild. Begint er iemand te schieten, dan komen er random wild symbolen op de wielen te staan.

Al deze features zorgen uiteraard voor flink hogere winsten tijdens het spelen van de free spins. Om de free spins vrij te spelen, heb je slechts één symbool nodig. Dat is het symbool voor de free spins die alleen op het derde wiel kan komen te staan tijdens het spelen van de 24 gokkast. De combinatie tussen 243 manieren om te winnen en de vele wild symbolen, zorgt voor veel hogere winsten in de free spins.

De bonusgame

24 iSoftBet Gokkast Bonusgame
Wil je in de huid kruipen van Jack Bauer, dan is dit je kans. In de bonusgame in 24 moet je namelijk de bom onschadelijk maken, maar elke draad die je doorknipt, zorgt ervoor dat de tijd gaat lopen. Er zijn leuke winsten mogelijk, en er zijn draden die ervoor zorgen dat je juist weer een beetje meer tijd krijgt. Wanneer je bom op een seconde komt te staan, is de bonusgame afgelopen en neemt je de winsten mee terug naar de normale gokkast waarin je weer verder kunt spelen. Let erop dat je de draden onder de bom door moet knippen, verder kun je nergens op klikken in de bonusgame.

De winlijnen

Er zijn geen winlijnen gebruikt in de 24 gokkast. Er zijn 243 manieren om te winnen en die zijn niet aan te passen. Zij passen goed bij de free spins en zorgen daar voor extra winsten tijdens het online gokken. Onder in de gokkast vind je ook de autospin. Die kun je alleen aanzetten of uitzetten, er is niet een aantal spins in te stellen. Tijdens het spelen van deze gokkast moet je zeker het geluid aanzetten, want de muziek en geluiden versterken de gokkast tijdens het spelen.

Video Gokkast

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

24

8.1

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Thema goed uitgevoerd
  • Spannende features
  • Manieren om te winnen

Nadelen

  • Geen in te stellen winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger