Victorian Villain

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Victorian Villain

Victorian Villain is één van de betere, maar minder bekende gokkasten van Genesis Gaming. Het is een gokkast waarbij je op een gegeven moment het geluid uit zal zetten vanwege het vervelende lachje van de man op de achtergrond. De Victorian Villain gokkast is voorzien van free spins, een bonus game, een wild symbool en heeft een redelijk basis opzet waardoor het spel gemakkelijk te spelen is. Er gebeurt veel tijdens het spelen, maar tegelijkertijd is dit één van de meer rustige gokkasten die je eenvoudig kunt spelen om tot rust te komen. Of wanneer je op het grote geld wilt jagen zonder een progressieve jackpot in de gaten te moeten houden, want die is er niet in de Victorian Villain gokkast. Er is wel een jackpot binnen de gokkast zelf van 1000 munten. Afhankelijk van jouw inzet kan dat ook nog heel wat opleveren dus.
Victorian Villain Gokkast Welkomst

Hoe speel je Victorian Villain?

Victorian Villain is een gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is het gemakkelijk om de gokkast te ontdekken. Er is gretig gekozen voor standaard animaties, de negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen en dat kan een beetje goedkoop overkomen, maar je zal al snel merken dat dit bijdraagt aan het overzicht. Er zijn namelijk twee verschillende dingen die je in de gaten moet houden. Je kunt free spins winnen en je kunt een bonusgame vrijspelen. Daarnaast vind je meerdere mensen op de wielen die leuk vormgegeven zijn en daarmee wordt het een complete gokkast. De muziek is leuk, net als de geluidseffecten, al is het lachje naar verloop van tijd bijzonder vervelend voor de meeste spelers.

De bonusgame en de free spins in Victorian Villain

Victorian Villain Gokkast Free Spins
Tijdens het spelen van Victorian Villain kun je twee verschillende bonusgames tegenkomen. De eerste is de free spins modus. Daarvoor heb je de scatter met doodshoofd nodig op het eerste, tweede en derde wiel. In Victorian Villain mag je zelf uitzoeken hoe je wilt gaan spelen. Kies je voor vijf free spins met een multiplier van tienmaal de waarde, wil je tien free spins met een multiplier van vijf, of kies je voor de vijftien free spins met een multiplier van drie? Tijdens het spelen van de free spins worden dezelfde wielen gebruikt als in de normale gokkast. Wanneer je nogmaals de scatter op de eerste drie wielen krijgt tijdens de free spins, krijg je hetzelfde aantal free spins erbij als je gekozen had toen je de free spins in ging. Je kunt de bonusgame vrijspelen tijdens de free spins, maar de multiplier geldt niet voor deze winsten.

Victorian Villain Gokkast Bonusgame

De bonusgame is een simpele pick ‘m bonus. Je moet de voorwerpen in de kamer bestuderen. Een heel aantal leveren jou geld op. Andere voorwerpen functioneren als Collect en beëindigen die bonusgame wanneer je op deze voorwerpen klikt. Die moet je zolang mogelijk laten liggen, maar welke zijn het ditmaal?

De winlijnen in Victorian Villain

In Victorian Villain is geen gebruik gemaakt van winlijnen. Er zijn manieren om te winnen gebruikt en dat zijn er in totaal 243 hier. Je hoeft dus de vorm van de combinaties niet in de gaten te houden, het gaat hier alleen maar om het combineren met animaties van links naar rechts. Wanneer je automatisch wilt spelen, moet je eerst op Expert drukken onderin de gokkast. Je krijgt dan extra knoppen, waaronder de auto play functie. Je kunt het aantal manieren om te winnen niet aanpassen tijdens het spelen van de Victorian Villain gokkast, maar je kunt de waarde per spin uiteraard wel gewoon aanpassen. Dat doe je links onder in de gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Victorian Villain

7.5

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Bonusgame
  • Manieren om te winnen

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Geen winlijnen in te stellen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger