The Forgotten Land of Lemuria

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

The Forgotten Land of Lemuria

The Forgotten Land of Lemuria is een raadsel. Ligt het land inderdaad verborgen onder de oceaan, en zal het ooit gevonden worden of blijft het een mysterie? Voor Genesis Gaming was The Forgotten Land of Lemuria in ieder geval een perfect thema voor het maken van een gokkast en de ontwikkelaar is er in geslaagd een stijlvolle vertaling te maken van het raadsel dat zoveel mensen bezig gehouden heeft. De gokkast heet 243 manieren om te winnen, maakt gebruik van een wild symbool en heeft een makkelijke opzet met vijf wielen en drie rijen, waardoor het een bijzonder aantrekkelijke gokkast heeft kunnen worden voor de meeste mensen die een gokje wagen willen in het online casino.

 

The Forgotten Land of Lemuria Gokkast Welkomst

Hoe speel je The forgotten land of Lemuria?

The Forgotten Land of Lemuria is een gokkast met vijf wielen en drie rijen. Het enige dat je hoeft te doen, is te drukken op spin om de wielen te laten draaien. Je ziet een groot aantal standaard symbolen op de wielen staan. Genesis Gaming heeft ervoor gekozen om de 9 tot en met de aas te gebruiken om de gokkast op te vullen. Een goedkope oplossing lijkt het, maar het maakt het makkelijker voor de speler om de winnende combinaties te herkennen. Je speelt hier immers niet met winlijnen! Het logo van de gokkast is hier niet de scatter, het is de wild en het kan alle symbolen vervangen behalve de scatter zelf. Dat is het intrigerende oog dat op de wielen voorbij komt.

De bonusgame in The forgotten land of Lemuria

The Forgotten Land of Lemuria Gokkast Bonusgame

In The Forgotten Land of Lemuria is er wel een scatter gebruikt, maar drie van deze ogen leidt niet tot free spins. Je komt in een bonusgame terecht waarbij je mag kiezen. Je begint in het water stadium. Daar zie je tien bollen. Je mag de bollen kiezen en een flink aantal bevatten geldprijzen. De andere brengen je naar het volgende stadium, waar je weer mag kiezen uit tien bollen. Hier is het idee exact hetzelfde. Je kunt geldprijzen winnen, of je gaat naar de volgende en tevens laatste kluis.

Ook hier liggen geldprijzen op je te wachten, maar wanneer je een verkeerde bol pakt, is de feature ineens helemaal afgelopen. De winsten worden bij elkaar opgeteld en aan jouw saldo toegevoegd, waarna je weer naar de normale gokkast gaat. Let vooral even op het filmpje wanneer je naar je bonusgame gaat. Wederom een strak staaltje werk van de ontwikkelaar Genesis Gaming. De prijzen worden hoger naarmate je verder komt tijdens het spelen, maar het einde van de bonus komt zo natuurlijk ook dichterbij.

De winlijnen in The Forgotten Land of Lemuria

The Forgotten Land of Lemuria maakt geen gebruik van winlijnen. De winnende combinaties hoeven niet op een bepaalde lijn te komen voordat ze jou geld op kunnen leveren, want de ontwikkelaar Genesis Gaming heeft ervoor gekozen om in de The fForgotten Land of Lemuria gokkast manieren om te winnen in te voegen in het spel. Dat betekent dat er 243 manieren zijn om de winsten binnen te halen.

Dit houdt in dat je alleen maar hoeft te letten op de symbolen die op alle wielen komen te staan van links naar rechts. De manier waarop maakt namelijk helemaal niet uit. Ben je op zoek naar alle mogelijkheden, klik dan onderin de gokkast even op expert. Dan komt de auto play beschikbaar en kun je de gokkast volledig naar eigen wens instellen. Alleen het aantal manieren om te winnen staat vast tijdens het spelen van de The Forgotten Land of Lemuria gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Forgotten Land of Lemuria

7.6

Graphics

7.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Manieren om te winnen
  • Features in het spel
  • Thema goed uitgevoerd

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger