Steam Punk Heroes

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Steam Punk Heroes

Steam Punk Heroes is één van de meer spectaculaire gokkasten van Genesis Gaming, maar het is tevens een gokkast die voor veel mensen erg druk over zal komen. De naam Steam Punk Heroes wijst al op het thema van de gokkast, we gaan terug naar de Industrialisatie maar dan wel op de manier van de ontwikkelaar van deze gokkast. Dat betekent dat er veel ijzer aan te pas komt, veel stoom en vooral bijzonder veel actie. Deze gokkast is uitgerust met een free spin modus, de gokkast heeft geen bonusgame, maar er wordt wel gebruik gemaakt van een wild symbool dat kan zorgen voor extra winsten. Zoals we gewend zijn van Genesis Gaming is de muziek weer helemaal perfect. Het past bij het thema en het ondersteunt de gokkast tegelijkertijd ook nog eens.

Steam Punk Heroes Gokkast Uitgelicht

 

Hoe speel je Steam Punk Heroes?

Steam Punk Heroes is een gokkast van Genesis Gaming zoals het al vaker gokkasten gemaakt heeft. Zo zijn er 25 winlijnen verspreid over de vijf wielen en drie rijen, en ook de standaard gokkast symbolen negen tot en met de aas zijn gekozen om de gokkast op te vullen. Doorgaans wordt er gezegd dat deze symbolen goed zijn voor het overzicht, maar Genesis Gaming heeft deze zo aangepast dat zij even druk zijn als de rest van de symbolen. Alle animaties zijn sterk en vermakelijk, zeker wanneer je ze afzonderlijk bekijkt. De muziek is leuk, de Steam Punk Heroes gokkast is zeker een gokkast die je met het geluid aan zou moeten spelen. De wild vervangt alle symbolen behalve de scatter, en de scatter brengt je uiteraard richting de free spins.

De free spins in Steam Punk Heroes

Steam Punk Heroes Gokkast Free Spins

Steam Punk Heroes is uiteraard voorzien van free spins. Om daar te komen, moet je eerst driemaal de scatter op de wielen krijgen, dat is de uitgeschreven naam van de gokkast. Vervolgens ga je naar twee wielen. Er staat een rode hendel midden in beeld waar je op moet klikken. De twee wielen komen in beweging en deze zullen bepalen hoeveel free spins je krijgt en welke multiplier daarbij zal horen. In feite is dit het meest spannende moment, want dit is het gedeelte waarin je de winstmogelijkheden bepaalt.

Staan de wielen stil, dan schuift de gokkast weer open en speel je de free spins op dezelfde wielen als de normale gokkast. Rechtsonder in beeld zie je de totale winsten die je verdiend hebt tijdens het spelen van de feature en gedurende de free spins kun je ook nog eens extra free spins verzamelen om de winsten nog eens een stuk hoger te maken tijdens het online gokken op gokkasten.

Steam Punk Heroes Gokkast Free Spins2

De winlijnen en jackpot in Steam Punk Heroes

Steam Punk Heroes is niet voorzien van een jackpot, en eigenlijk is dat een voordeel. De animaties zijn niet altijd even makkelijk uit elkaar te houden en een jackpot had het veel moeilijker gemaakt om de gokkast te spelen. De free spin modus waarbij je zelf het aantal spins en de multiplier bepaalt, zijn een prima vervanging van een jackpot. Er wordt gespeeld met 25 winlijnen, maar Genesis Gaming heeft de spelers de mogelijkheid gegeven om het aantal winlijnen aan te passen. Dat kun je onderin beeld doen tijdens het spelen.

Rechts van deze knoppen zit de auto play verstopt, waar je nog iets verder naar rechts het aantal munten in kunt stellen waarmee je wilt spelen. Al met al is deze Steam Punk Heroes gokkast zeker één van de meer spectaculaire gokkasten in het online casino, maar wanneer je deze gokkast wat langer speelt, begrijp je ook waarom de gokkast niet hoger op de toplijsten heeft kunnen belanden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Steam Punk Heroes

7.4

Graphics

8.0/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

6.5/10

Voordelen

  • Spannende free spins
  • Fraaie gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger