Savanna King

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Savanna King

De savanne is een gewild thema onder de ontwikkelaars van gokkasten. Ook Genesis Gaming heeft een gokkast met dit thema en dat is direct te zien aan de naam Savanna King. Er wordt gespeeld met 1024 manieren om te winnen en met een opzet met vijf wielen en vier rijen betekent dit dat het direct al een spannende gokkast is. Er zijn free spins te winnen waarin de multiplier hard op kan lopen, de maximale multiplier tijdens de free spins is 64 x en dat heeft alles te maken met de functie van de wild tijdens deze modus. Let tijdens het spelen vooral ook even op de muziek en geluidseffecten, de ontwikkelaar Genesis Gaming staat hier namelijk bekend om!

Hoe speel je Savanna King?

Hoe speel je Savanna King Genesis Gaming Gokkast
Savanna King is een gokkast die zich gemakkelijk laat spelen. Het is een gokkast als zovelen, maar in plaats van drie rijen vind je vier rijen in deze safari slot van Genesis Gaming. Met de vijf wielen en de standaard gokkast symbolen negen tot en met de aas is er vervolgens weinig ruimte voor verrassingen. Je komt in Savanna King zebra’s tegen, leeuwen, giraffes, neushoorns en een logo waarin de naam van de gokkast staat. Dat symbool is de scatter die je naar de free spins kan brengen, waarin de echte spanning kan gaan beginnen. Savanna King heeft overigens ook een wild symbool op de wielen staan. Deze kun je alleen tegenkomen op de wielen twee, drie en vier. Tijdens de free spins heeft de wild een extra functie die zorgt voor hogere winsten tijdens het spelen van de gokkast.

De free spins in Savanna King

Wanneer je tijdens het spelen driemaal de scatter op de wielen krijgt, dan is het tijd voor de Savanna King free spins. Tijdens deze free spins gaan de winsten pas echt goed omhoog. Dat heeft alles te maken met de wild tijdens de free spins. De wild symbolen krijgen namelijk een multiplier mee die minimaal twee keer is, en maximaal vier. Heb je twee wild symbolen naast elkaar, dan worden de multipliers met elkaar vermenigvuldigd. Heb je er drie, dan kun je aan de multiplier van 64 komen door 4x4x4 te hebben op de wielen. Wanneer dit gebeurt, ben je per definitie binnen. De 1024 manieren om te winnen gaan dan namelijk rechtstreeks in jouw voordeel werken, waardoor de winsten heel erg hard op zullen gaan lopen.
Savanna King Genesis Gaming Free Spins

De winlijnen in Savanna King

Het slechte nieuws is dat de Savanna King gokkast geen jackpot heeft. De meeste gokkasten met het safari thema hebben overigens geen jackpot verbonden aan de gokkast, maar dankzij de free spins met de aparte multipliers wordt Savanna King toch nog vaak gevonden door de spelers in het online casino. Tijdens het spelen hoef je niet op zoek te gaan naar de winlijnen. Andere gokkasten maken gebruik van vaste lijnen waarop de winsten moeten vallen. Staat er een symbool verkeerd, dan krijg je niets.

Bij Savanna King is daarom gebruik gemaakt van manieren om te winnen en er zijn er maar liefst 1024 gebruikt in deze gokkast. Het gevolg is dat je alleen nog maar op hoeft te letten of je een bepaalde animatie op alle wielen gekregen hebt. Dan is het namelijk direct al raak. Tijdens de free spins levert dit uiteraard het meeste op wanneer je een dubbele of driedubbele multiplier op de wielen hebt gekregen. Je kunt het aantal manieren om te winnen niet instellen. Helemaal links onder in de gokkast kun je wel de inzet per spin aanpassen. De gokkast heeft tevens een auto play functie die maximaal 25 spins voor je kan doen. Die vind je direct links van de spin button.

Video Savanna King

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Savanna King

7.1

Graphics

7.5/10

Kenmerken

6.0/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Multipliers in de free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger