Robyn

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Robyn

Robyn is een spannende gokkast van Genesis Gaming. De vrouwelijke variant van Robin Hood staat hier met pijl en boog aan de zijkant van de gokkast om jou te helpen in de random feature die je extra geld op kan leveren tijdens het spelen. De free spins tijdens het spelen van de gokkast zijn bijzonder interessant dankzij de 243 manieren om te winnen en dankzij de standaard vijf wielen en drie rijen is het een gokkast die gemakkelijk te ontdekken is tijdens het spelen. De gokkast is voorzien van standaard wild symbolen, maar heeft ook random wild symbolen en daarmee is het een meer dan complete gokkast, ook vanwege de sterke muziek die gebruikt wordt tijdens het spelen van de Robyn gokkast.

Robyn Gokkast Welkomst

Hoe speel je Robyn?

Robyn is een gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is het een gokkast als veel van de andere gokkasten in het online casino. Er zijn 243 manieren om te winnen, dus daarmee is de spanning tijdens het spelen hoog. Er is gretig gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. Daarnaast kom je Robyn uiteraard zelf tegen, een paard, een oudere vrouw en schietschijven.

Tijdens het spelen van de gokkast kan Robyn zomaar ineens opduiken wanneer je geen winst gemaakt hebt op je spin. Zij schiet dan random symbolen op de wielen die een combinatie aan zouden kunnen gaan met de andere symbolen. Dit levert niet altijd winst op, maar wanneer het winst oplevert, heb je ook echt wat gewonnen tijdens het spelen van de Robyn gokkast. De muziek is een noemenswaardig hoogtepunt tijdens het spelen van de gokkast. Hier staat Genesis Gaming om bekend, en hier is het meer dan duidelijk dat de muziek een sterk ondersteunende factor speelt tijdens het online gokken.

De free spins in Robyn

Robyn Gokkast Free Spins

Wanneer je tijdens het spelen driemaal Robyn gespeld op de wielen krijgt, krijg je 12 free spins waarin de winsten nog een stukje hoger kunnen worden. Robyn helpt je hier namelijk met het opzetten van extra wild symbolen tijdens het spelen en daarmee worden winsten net even iets sneller afgemaakt, waardoor de prijzen hier aanzienlijk hoger komen te liggen dan tijdens de normale gokkast rond Robyn. De free spins worden gespeeld op dezelfde wielen als de basisgame en tijdens de free spins zijn er meer spins te verdienen. Daarmee kunnen de winsten nog eens een stukje hoger uitvallen, zeker aangezien je niet hoeft te betalen voor de free spins.

De winlijnen en jackpot in Robyn

Het was zeker leuk geweest om een jackpot te hebben achter dit spel. Dat was ook niet moeilijk geweest met een pijl en boog in het spel, maar Genesis Gaming heeft anders besloten bij het maken van de gokkast. Er is geen bonusgame en er is geen jackpot die je kunt winnen tijdens het spelen. Iets anders dat de gokkast ook niet heeft, zijn winlijnen. Doorgaans staan die genummerd naast de gokkast, maar de Robyn gokkast maakt geen gebruik van deze manier om winsten op de wielen te zetten.

Er is gebruik gemaakt van manieren om te winnen. Er zijn er 243 en dat betekent dat je alleen maar overeenkomstige symbolen op de wielen hoeft te hebben om winsten te maken. Een stuk makkelijker om zelf te zien wanneer je een leuke winst hebt. Dankzij de wild symbolen vallen er regelmatig kleinere winsten, maar het kan ook zomaar ineens echt raak zijn. Dan komt er heel groot Big Win in het beeld te staan, waarna het bedrag op blijft lopen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Robyn

7.8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Thema goed uitgewerkt
  • Genoeg features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger