Gothic

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Gothic

Gothic is een bijzonder fraai uitgewerkte gokkast van Genesis Gaming. Waar andere ontwikkelaars niet verder gekomen zijn dan een donker thema te verzinnen rond de gokkast, heeft Genesis Gaming hier een bijzonder stijlvolle gokkast van weten te maken met klassieke muziek op de achtergrond en animaties die sterk uitgewerkt zijn zodat het een leuke beleving wordt om de Gothic gokkast te spelen. Tijdens het spelen heb je 243 manieren om te winnen, winlijnen worden dus niet gebruikt in deze gokkast en verder is de opzet redelijk standaard gehouden. Zo heb je vijf wielen en drie rijen, kun je de bonusgame halen en kun je geen geld winnen tijdens het spelen van de free spins. Die zijn er namelijk niet in de Gothic gokkast.

Hoe speel je Gothic?

Hoe Speel Je Gothic Gokkast

De Gothic gokkast heeft een redelijk eenvoudige opzet. De gokkast heeft namelijk de standaard vijf wielen en drie rijen en daarmee is het een spel in het casino dat makkelijk te spelen is. Je hebt vast al eens eerder een gokkast met deze opzet gespeeld namelijk. Tijdens het spelen kom je veel standaard gokkast symbolen tegen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. In Gothic is dat niet storend te noemen, de symbolen zijn namelijk aangepast aan het thema waardoor zij helemaal in de gokkast thuishoren.

Naast deze symbolen vind je hier een vrouw, een man, een raaf, kaarsen, een sieraad en een glazen bol. De glazen bol is het wild symbool. Deze kan alle animaties vervangen behalve het bonussymbool. Dat is het sieraad. Driemaal deze animatie op de wielen betekent dat je de bonusgame gaat spelen. Voordat we daar aandacht aan besteden, moet de muziek in de Gothic gokkast genoemd worden. Het is een mengeling van orgel en klassieke muziek en dit is bijkans de meest stijlvolle muziek die ooit gebruikt is bij het maken van een gokkast. Een bijzonder goede keuze van Genesis Gaming dus.

De bonusgame in Gothic

Gothic Gokkast Bonusgame

Tijdens de bonusgame blijf je in feite gewoon in de gokkast. De animaties op de wielen worden vervangen door edelstenen. Aan jou de keus welke van de stenen je wilt hebben. Alle stenen staan voor een bepaalde prijs, en een aantal hebben de collect meegekregen. Het is uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk prijzen pakt voordat je een collect tegenkomt, want dat is het einde van de bonusgame. De waarde van de stenen is in munten. Hoe hoger jouw inzet is, hoe meer waarde de bonusgame zal krijgen.

De winlijnen in Gothic

In Gothic zijn geen winlijnen te vinden. Dit is één van de gokkasten die werkt met een bepaald aantal manieren waarop je kunt winnen. Dat zijn er in deze gokkast 243. Dat betekent in feite dat je animaties moet volgen. Heb je dezelfde animatie op het eerste, tweede en derde wiel, dan heb je gegarandeerd winst. Hoe de animaties op de wielen staan en op welke rij dat is, dat is niet langer relevant bij het grote aantal winmanieren bij deze gokkast. Net even wat makkelijker dan het onthouden van de winlijnen dus.

Het aantal manieren om te winnen is niet aan te passen. Je kunt de inzet wel aanpassen, dat kan in het ruitje links onder in de gokkast. Er staat een plus en een min in het ruitje waarmee je de inzet aan kunt passen. Daarnaast kun je hier ook het aantal munten per spin instellen. Dat doe je door op de knop te drukken onder de munten. Het aantal munten ligt tussen de 1 en de 10, de inzet ligt tussen de €0,25 en €250.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Gothic

8.1

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Manieren om te winnen
  • Gemakkelijk te spelen gokkast

Nadelen

  • Geen in te stellen winlijnen
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger