Gods of Giza

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Gods of Giza

Gods of Giza is een bijzonder snelle gokkast van Genesis Gaming die niet alleen snel laadt, maar die ook snel draait tijdens het spelen. De ideale gokkast om te spelen via het mobiele casino bijvoorbeeld. De gokkast heeft een aparte opzet met vier wielen en vier rijen, waarmee het spelen van de gokkast net even iets anders gaat dan normaal. Er wordt gebruik gemaakt van een wild symbool, een scatter, er zijn dus ook free spins en binnen de free spins in Gods of Giza wordt een speciale feature gebruikt die nog eens extra geld op kan leveren tijdens het spelen ook.

Gods of Giza Gokkast Welkomst

Hoe speel je Gods of Giza?

Gods of Giza is een gokkast met een bijzonder eenvoudige opzet. Er is gebruik gemaakt van een flink aantal standaard symbolen, de boer tot en met de aas zijn vertegenwoordigd op de wielen en deze symbolen worden aangevuld door symbolen die te maken hebben met het oude Egypte. De opzet van de gokkast is ronduit bijzonder te noemen. Er zijn namelijk vier wielen en vier rijen, en met die opzet is het gemakkelijk om te zien wat er gebeurt tijdens het spelen van de gokkast.

De gokkast is naast de wielen ook nog eens aangekleed, er zijn prettige geluidseffecten die het spel ondersteunen en op de achtergrond hoor je een rustgevend muziekje dat zeker niet storend is. De wild kan alle symbolen vervangen behalve de scatter, en die scatter kan je naar de free spins brengen. Dat is het meest belonende gedeelte van de gokkast, want hierin wordt gebruik gemaakt van een feature die jou aan extra geld kan helpen.

De free spins in Gods of Giza

Gods of Giza Gokkast Free Spins

Wanneer je driemaal de scatter op de wielen hebt gekregen, krijg je acht free spins. Tijdens de free spins in Gods of Giza kun je nog eens acht free spins winnen door driemaal de scatter op de wielen te krijgen. De free spins worden gespeeld op dezelfde wielen als de normale gokkast, maar er is een kleine aanpassing wat betreft het bekijken van de winsten. Wanneer je in de free spins zit, draait de gokkast namelijk vier keer 90 graden om te bekijken wat de waarde is van de winlijnen op die manier. Dat kan je aardig wat geld opleveren, want op die manier kun je alleen maar meer geld winnen dan aanvankelijk mogelijk was tijdens de spin die je speelde. Deze feature is volledig uniek voor de Gods of Giza gokkast van Genesis Gaming en is zeker een feature die je tijdens het spelen in de gaten moet houden.

De winlijnen in Gods of Giza

Gods of Giza maakt in totaal gebruik van 20 winlijnen. Je hoeft niet op zoek naar een knop om de winlijnen aan te passen, die is er namelijk niet. Het zou ook niet verstandig zijn om met minder winlijnen te gaan spelen, gezien de speciale feature die in de free spins gebruikt is. De Gods of Giza gokkast is niet voorzien van een bonusgame en er is ook geen jackpot bij het spelen van de gokkast. Dat is jammer, maar het gemis wordt opgeheven door het snelle spel en de speciale free spins die te winnen zijn tijdens het spelen.

Je kunt de inzet per lijn wel aanpassen. Dat doe je links onder in de hoek door op de plus of min te drukken naast de inzet per lijn. Eronder zie je jouw totale inzet per spin, zodat je direct weet met hoeveel geld je gaat spelen. Naast de spin button zit de auto spin. Die kun je instellen tot maximaal 25 spins. Deze stopt automatisch wanneer je de free spins haalt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Gods of Giza

7.9

Graphics

7.0/10

Kenmerken

6.5/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Bijzonder snelle gokkast
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen free spins
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Piet on Gods of Giza
saaie gokkast

Behoorlijk saaie gokkast.

Advertisment ad adsense adlogger