Deep Sea Diver

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Deep Sea Diver

Deep Sea Diver is een gokkast van de ontwikkelaar Genesis Gaming waarbij de standaard vijf wielen en drie rijen gebruikt zijn om de gokkast te maken. De gokkast ziet er in eerste instantie wat saai uit. De animaties zijn leuk, maar het grote aantal standaard gokkast symbolen zorgt ervoor dat de gokkast er minder interessant uitziet dan dat deze in werkelijkheid is. Dat is jammer, want op deze manier komen niet alle spelers toe aan de free spins waarbij je 50 free spins kunt winnen met een multiplier van maar liefst 20 keer de waarde van de winsten op de wielen. Daarvoor moet je wel genoeg zuurstof verzamelen, want zoals de naam van de gokkast al zegt, moet je diep onder water bij het spelen van deze videoslot.

Hoe speel je Deep Sea Diver?

Hoe speel je Deep Sea Diver
Deep Sea Diver is een gemakkelijk te spelen gokkast die zichzelf grotendeels wijst. Voordat je gaat spelen, kun je onder in de gokkast de inzet aanpassen. Dit doe je door eerst het aantal munten aan te passen waarmee je speelt, en vervolgens kun je de waarde per munt ook aanpassen. De gokkast is handmatig te spinnen, maar je kunt er ook voor kiezen om de autospin actief te maken, waarmee je niet constant hoeft te klikken. De gokkast is voorzien van een wild symbool waarmee je de winsten compleet kunt maken. Tijdens het spelen komen er zuurstofflessen op de wielen voor. Deze worden allemaal opgespaard en spelen later in het spel een grote rol. Je hebt deze namelijk nodig voor de free spins in Deep Sea Diver.

De free spins in Deep Sea Diver

Wanneer je de free spins in Deep Sea Diver haalt, mag je kiezen wat je wilt doen. Je hebt drie verschillende modi die rechtsonder in beeld komen te staan. De eerste is de Reef Dive. Daarbij kun je maximaal 50 free spins krijgen met een multiplier van 20, maar dan moet je wel genoeg zuurstofflessen hebben, want je moet de spins en multipliers kopen. De tweede modus geeft je maximaal 20 free spins met 10 random wild symbolen. De laatste modus in de free spins geeft je maximaal 15 free spins met een multiplier van maximaal 20 keer de winsten op de wielen, en de wild symbolen blijven de rest van de free spins staan.

Je mag dus zelf kiezen op welke manier je de free spins wilt gaan spelen, en wanneer je genoeg zuurstofflessen meegenomen hebt, dan kun je hoge winsten krijgen hier. De zuurstofflessen kun je alleen krijgen in de random game. Deze komen op de wielen te staan en worden daar verzameld voor het moment dat je de free spins kunt gaan spelen.

Free Spins Deep Sea Diver

De winlijnen en jackpot in Deep Sea Diver

De gokkast heeft 25 winlijnen, en deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen. Je hebt het te doen met de keuze van de ontwikkelaar Genesis Gaming dus. Wanneer je met een andere inzet wilt spelen, kun je deze onder in de gokkast aanpassen. De Deep Sea Diver gokkast heeft geen jackpot, maar tijdens het spelen mis je dit element eigenlijk niet. De free spins en de zuurstofflessen maken de gokkast namelijk zo interessant dat je alle aandacht en spanning bij de gokkast zal houden, ook wanneer er geen jackpot is. De opzet van de gokkast zorgt ervoor dat het verhaal duidelijk is, en dat is een goed punt voor de ontwikkelaar die duidelijk werk gestoken heeft in het idee achter de gokkast, dat goed uitgevoerd ten tonele gekomen is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Deep Sea Diver

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Meerdere free spins
  • Leuke gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger