Cool as Ice

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Cool As Ice

Cool as Ice is bijkans één van de meest vermakelijke gokkasten van de ontwikkelaar Genesis Gaming. De animaties zien er wat kinderlijk uit, de muziek is een beetje simpel, maar wanneer je eenmaal aan het spelen bent in de gokkast, zal je merken dat alle elementen van deze gokkast prima bij elkaar passen. Er gebeuren meerdere random features tijdens het spelen, er zijn verscheidene bonussen te winnen en daarnaast maakt Cool as Ice ook nog eens gebruik van free spins en een wild symbool dat de winnende combinaties af kan maken. De gokkast is zonder enige twijfel simpel, maar wie zegt dat het altijd bijzonder spectaculair en ingewikkeld moet zijn om leuk te kunnen zijn?

Cool As Ice Gokkast Welkomst

Hoe speel je Cool as Ice?

De gokkast Cool as Ice heeft in totaal vijf wielen en drie rijen en is daarmee bijzonder overzichtelijk. Tegelijkertijd is gekozen voor een groot aantal standaard gokkast symbolen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. Daarbij heeft de ontwikkelaar het zichzelf niet makkelijk gemaakt. De animaties zijn namelijk knap gemaakt, net als de andere animaties op de wielen die allemaal met dieren in de kou te maken hebben. Het lijken simpele animaties, maar juist de simpele en vermakelijke manier spreekt de meeste mensen in het casino aan. Er wordt gebruik gemaakt van een scatter en een wild symbool, maar naast de free spins zijn ook de extra features belangrijk tijdens het spelen.

De hakkende Eskimo in Cool as Ice

Cool As Ice Gokkast Feature

Tijdens het spinnen kunnen een aantal van de animaties op het tweede, derde en vierde wiel bevriezen. Gelukkig is de Eskimo altijd in de buurt om te helpen. Wanneer hij het symbool bevrijdt, kan dit winsten opleveren. Er kan ook een directe winst onder zitten, deze wordt in dat geval direct aan jou uitgekeerd. Deze winsten zijn gemiddeld laag, maar er zitten leuke uitschieters bij die het de moeite meer dan waard maken tijdens het spelen. Daarnaast zijn er nog meer features die gebruikt worden in de gokkast.

Heb je een husky op het eerste wiel en een slede op het vijfde wiel, dan gaat er geracet worden. Dit laat random wild symbolen op de wielen achter, waardoor de winsten hard op zullen lopen. Hetzelfde geldt voor de ijsberg feature. Wanneer deze op het derde wiel komt, expandeert de wild over het wiel en kan één of twee wielen meenemen in de ijsberg. Meerdere wielen wild dus, en al snel hogere winsten!

Cool As Ice Gokkast Bonusgame2

De free spins tijdens Cool as Ice

Cool As Ice Gokkast Free Spins

Cool as Ice is ook voorzien van koele free spins. Voordat je aan de free spins kunt beginnen, moet je zonnebrillen uitzoeken in de iglo. Daarachter liggen free spins en multipliers te wachten. De maximale multiplier is 15 keer de winst, en het maximale aantal free spins is maar liefst 46. Tijdens het spelen van de free spins kun je ook nog eens meer free spins vrijspelen, zodat je nog veel meer winsten bij elkaar kunt spelen in deze absurde gokkast.

De winlijnen in Cool as Ice

Cool as Ice maakt gebruik van 25 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen tijdens het spelen, maar je kunt de inzet per spin wel aanpassen, links onder in de hoek van de gokkast. Wil je liever niet elke keer zelf moeten klikken om te spinnen, druk dan helemaal onderin de gokkast even op expert. Je krijgt vervolgens een aantal extra knoppen, waaronder de auto play waarmee je maximaal 25 spins kunt laten doen door de gokkast zelf. Kom je tijdens deze spins in de free spins terecht, dan wordt de automatische piloot onderbroken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Cool As Ice

7.8

Graphics

7.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Multiplier in de free spins
  • Features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger