Texas Hold’em

 

Texas Hold’em

Texas Hold’em is een gokkast van Jackpotslotty. Het is een redelijk standaard fruitautomaat, maar er zitten net even iets meer mogelijkheden in de gokkast verwerkt waardoor het een stuk leuker kan zijn om juist deze fruitkast te spelen. Een van de reden waarom je deze fruitautomaat zou willen spelen, is de progressieve jackpot die boven de gokkast hangt. Deze kun je winnen door symbolen te verzamelen. Tijdens het spelen kun je een onderste gokkast gebruiken, maar je kunt ook in gaan zetten op pokerhanden in de bovenste gokkast tijdens het spelen. Texas Hold’em is ook voorzien van een gamble functie die net even iets spannender is dan de features die je in andere fruitkasten tegen kan komen.

Hoe speel je Texas Hold’em?

Texas Hold'em
Texas Hold’em is één van de meer eenvoudige fruitkasten op Jackpotslotty maar dat betekent niet dat dit een saaie gokkast is. Allereerst zal je moeten bepalen met welke inzet je wilt spelen. Wil je met één munt per keer spelen, dan kun je alleen de onderste gokkast gebruiken. Deze heeft drie rollen en na elke spin kun je een, twee of drie rollen vastzetten om zo de kansen op winsten te vergroten. Deze rollen werken met één winlijn, en dat is een uitdaging.

De symbolen met de J houden zich niet aan de winlijnen. Zij leveren altijd een extra symbool op tijdens het spelen wanneer je er drie op een rij krijgt. Met drie van deze symbolen kun je meedingen naar de progressieve jackpot door een draai aan het rad te geven. Zodra de progressieve jackpot gevallen is in Texas Hold’em, wordt de jackpot teruggezet op 1.000 munten en zal deze langzaam weer gaan stijgen tot de leukere bedragen.

De bovenste gokkast in Texas Hold’em

De bovenste gokkast werkt heel anders in Texas Hold’em. Hier moet je eerst bepalen met hoeveel munten je de wielen wilt laten draaien. Met vier munten speel je op één win lijn. Met 16 munten speel je op twee winlijnen, met 24 munten mag je drie lijnen gebruiken en met 40 munten gebruik je alle drie de winlijnen, en heb je ook nog eens een extra wiel, want het zesde wiel zal ook gaan draaien. De winsten worden hier bepaalt door de pokerhanden. Zo kun je een paar hebben, twee paar, een straat of een flush. Een royal flush is uiteraard het meeste waard, en hoe meer winlijnen je speelt en hoe meer wielen je hebt, hoe groter de kans is op een leuke winst.

In de bovenste gokkast kun je geen wielen vastzetten om een grotere kans te hebben op winst, en je kunt de gamble ook niet gebruiken. Die is overigens wel een blik waard, want het is geen simpele gamble die in Texas Hold’em gebruikt is. Het is een rad waarbij je alle mogelijkheden al direct in beeld ziet staan tijdens het draaien en het is aan jou om op het goede moment op stop te drukken. Wil je liever de winst gewoon direct op je saldo krijgen, dan klik je op ‘Reset Take Win’, de knop die recht onder het rad zit waarmee je kunt gokken.

De Texas Hold’em gokkast van Jackpotslotty

De Texas Hold’em gokkast is een leuke fruitautomaat met genoeg mogelijkheden en spanning om je een tijd bezig te houden. Het is leuk dat de onderste en bovenste gokkast totaal verschillend zijn. Bij de ene ben je bezig met symbolen te combineren, terwijl de bovenste gokkast juist helemaal ingericht is op het vinden van de beste pokerhanden om zo de grotere winsten te kunnen halen. Zeker een aanrader voor veel spelers die een leuke en simpele fruitkast willen spelen op het internet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Taxas Holdem

6.6

Graphics

6.1/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

5.9/10

Bonussen

6.1/10

Voordelen

  • Leuke combinatie van fruitkast en poker

Nadelen

  • Moeilijker te spelen dan andere fruitkasten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger