Las Vegas

 

Las Vegas

Las Vegas is een Fruitkings gokkast en doet bij het openen direct al sterk denken aan een fruitmachine. Het ziet er precies zo uit als de oudere gokkasten die je tegen kon komen in de kroegen, maar dan tientallen jaren geleden. Gokkasten als Las Vegas bestaan overigens nog steeds, maar zijn net even iets makkelijker te vinden op het internet. De Las Vegas gokkast bestaat uit meerdere delen, heeft een winbank met een maximaal bedrag en is zelfs voorzien van een progressieve jackpot om het nog interessanter te maken voor de mensen die een gokje willen wagen.

Hoe speel je Las Vegas?

Las Vegas van Fruitkings is een bijzonder eenvoudig te spelen gokkast. Het is niet voor niets dat het op een fruitmachine lijkt, want de functies en de symbolen zijn gelijk aan de fruitsymbolen die je eerder vaak tegen kon komen in de gokmachines. Er zijn Nudges, bellen, watermeloenen, druiven, citroenen, sterren en uiteraard ook Bar symbolen. De gokkast is in meerdere delen opgedeeld. Zo kun je onder in de gokkast de basisgame spelen die van groot belang is. Hier moet je de winsten zien te verzamelen die naar de winbank gaan. Vanuit de winbank kun je naar de overige onderdelen in het spel gaan, al kun je ook gewoon het basisspel blijven spelen wanneer je het overzichtelijk wilt houden.

Las VegasHoger Lager in Las Vegas

Midden in de Las Vegas gokkast zie je chips. Deze chips hebben allemaal een bepaalde waarde. Op de rol naast de chips, zie je een chip met een bepaalde waarde. Jij kunt gokken of de volgende chip die getoond zal worden een hogere of lagere waarde heeft. Een leuke extra in deze gokkast, want deze optie kom je zeker weten niet tegen bij alle gokkasten die op het internet staan, zeker niet op deze manier. De maximale winst die je hiermee binnen kunt halen, is 200 munten. Een leuke winst met een leuk spel, zeker wanneer het geluk aan jouw zijde is.

Het spel bovenin Las Vegas

Er is nog een gedeelte van de gokkast waar aandacht aan besteed moet worden. In veel fruitmachines krijg je meer rollen wanneer je meer geld inzet tijdens het spelen, maar in Las Vegas gaan vooral de winsten omhoog. Dit is duidelijk te zien aan de tabel met betalingen die je bovenin beeld vindt. Het meest linkse rijtje zijn de betalingen bij 5 credits inzet, de meeste rechtse zijn de uitbetalingen bij 20 credits inzet. Een flink verschil dat zich zeker zal lonen op het moment dat er een leuke winst op de wielen komt te staan.

De jackpot in Las Vegas

Las Vegas is voorzien van een jackpot die het spel nog spannender kan maken. Je hebt hier drie verschillende J symbolen nodig op de eerste drie wielen. Elke keer dat dit gebeurt, komt er een lampje bij op de meter rond de progressieve jackpot. Zijn alle lampen aan, dan gaat het rad lopen. Stopt deze bij een J, dan win je het aantal credits dat in de jackpot zit. Stopt het rad op een ander symbool, dan moet je weer opnieuw beginnen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Las Vegas

7.5

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.8/10

Speelbaarheid

7.8/10

Bonussen

7.0/10

Voordelen

  • Leuke extra gamble
  • Jackpot
  • Drie spellen in één

Nadelen

  • Blijft een fruitmachine
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger