Inferno

Inferno

Inferno is een Fruitkings gokkast en kan het beste beschreven worden als een fruitmachine. Het is één van de gokkasten die je tegen zou kunnen komen in een speelhal, of in een kroeg een aantal decennia geleden. De Inferno gokkast is een gecombineerde gokkast. Zoals de meeste fruitmachines heeft het spel een basisspel dat zich onderin de gokkast afspeelt, maar zijn er ook rollen te vinden die boven in het scherm staan. Om daar te kunnen spelen, heb je wel meer inzet nodig, maar ook dat is normaal bij dit type gokkasten.

Hoe speel je Inferno?

Inferno is een gemakkelijk te spelen gokkast vanwege de aard van het spel. De knoppen onder in beeld spreken namelijk voor zicht. De meest rechtse knop zet de wielen in beweging, maar het is verstandig om eerst naar de knop hier links van te kijken. Wanneer je in de basis game speelt, heb je een inzet van één credit. Wil je boven in de gokkast spelen, dan klik je op Choose Game. Je inzet gaat dan omhoog.

Met acht credits speel je op de eerste drie rollen van het bovenste spel. Met 16 credits krijg je er een rol bij, met 24 speel je op vijf rollen en met 32 credits inzet komen alle zes rollen boven in beeld in beweging. Dit geeft je de grootste kans op winsten, maar het kost uiteraard ook het meeste aan inzet. De uitbetalingen per symbool blijven in beeld staan tijdens het spelen. De vlammen betalen ook wanneer zij niet op een win lijn staan, maar ook dit is aangegeven in de gokkast zelf.

Inferno-Klassieke-Jackpotslotty-Gokkast-Uitgelicht

Vastzetten van de rollen in Inferno

Net als in veel van de fruitmachines op het internet en offline, kun je in Inferno de rollen vastzetten wanneer je het idee hebt dat dit extra winsten op kan leveren. Dat is natuurlijk vooral handig wanneer er symbolen bijna een winnende combinatie maken die veel geld waard zijn. In veel gevallen doet de gokkast dit zelf voor je, maar met de knoppen onder op de gokkast kun je altijd zelf wielen vastzetten en vrijgeven. Maak je gebruik van de autospin functie die je rechts in beeld vindt, dan zal de machine zelf kiezen welke wielen wanneer vastgezet worden. Je kunt dan niet ingrijpen, de machine staat op de automatische piloot en dat betekent dat je het moet doen met de keuzes die gemaakt worden door de Inferno gokkast.

Progressieve jackpot in Inferno

Inferno is gemakkelijk te spelen en is zeker vermakelijk, maar de meeste mensen zullen de gokkast spelen vanwege de progressieve jackpot die het allemaal nog wat leuker maakt. Deze is niet makkelijk te winnen. Je moet alle zes rollen boven in beeld gebruiken, dus je hebt aardig wat saldo op de winbank nodig. Daarnaast moet je zesmaal hetzelfde symbool op de wielen krijgen om de jackpot te winnen die rechtsboven in beeld staat tijdens het spelen. Het symbool dat je hier graag wilt zien, is de J. Zesmaal dit symbool geeft direct toegang tot de jackpot die zal blijven stijgen tijdens het spelen van de gokkast, waardoor de motivatie ook steeds groter zal worden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Inferno

7.3

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.3/10

Speelbaarheid

7.9/10

Bonussen

7.0/10

Voordelen

  • Relatief eenvoudig te spelen
  • Jackpot

Nadelen

  • Redelijk saaie gokkast
  • Grafisch matig
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger