Faraos Reels

 

Faraos Reels

Faraos Reels klinkt als de naam van een videoslot, maar het is tevens een fruitautomaat op Jackpotslotty. Het is een van de vele fruitkasten waar een progressieve gokkast aan verbonden is, en dat betekent dat de spelers die op zoek zijn naar de grote winsten ook hier terecht kunnen om te gaan spelen. Denk niet dat je bij Faraos Reels de maximale inzet moet spelen om kans te kunnen maken op de jackpot, hier kun je met een spin met één munt als symbolen verzamelen die je uiteindelijk naar de jackpot kunnen brengen. Maar er zijn meer redenen om deze gokkast eens een kans te geven, want het lijkt minstens op één van de fruitautomaten die je eerder in de kroegen of in de snackbar kunt hebben gezien. En zo is Faraos Reels ook helemaal opgezet.

Hoe speel je Faraos Reels?

Faraos Reels Fruikings Welkomst

Faraos Reels is een fruitautomaat waar je direct achter kunt gaan zitten. Dat kun je bij Jackpotslotty redelijk letterlijk opnemen, want je kunt het idee hebben dat je echt achter de gokkast zit. De game is namelijk zo opgezet dat de knoppen in jouw richting staan, en naast de kast zie je een muur. Net alsof je weer in de kroeg aan het spelen bent.

De fruitautomaat is daarnaast ook nog eens erg gemakkelijk te spelen. Onder in de gokkast kun je met één munt spelen om met één win lijn de mogelijke winsten naar voren te halen, boven in de gokkast heb je meer inzet nodig, maar daar kun je dan ook makkelijker winnen. De symbolen voor de jackpot vind je onder in de gokkast. Deze houden zich niet aan de winlijnen: Wanneer je er drie op een rij hebt, krijg je een symbool om naar de jackpot te gaan. Let wel op, je hebt er namelijk zes nodig om aan het rad te mogen draaien.

De bovenste gokkast in Faraos Reels

Bij de bovenste set met wielen gaat het allemaal net even iets anders. Hier is de inzet bepalend voor de kans op winst. Wanneer je met vier munten speelt, tellen alleen de winsten van links naar rechts, en deze mogen niet onderbroken worden. Zij moeten dus op het eerste, tweede en derde wiel staan om te tellen. Wanneer je met acht munten speelt, mogen de winsten nog steeds niet onderbroken worden, maar de winsten van rechts naar links tellen nu ook mee. Een symbool op het tweede, derde en vierde wiel levert dus ook winst op.

Speel je met 16 munten, dan is het moeilijk om geen winst te krijgen: Alle winsten tellen van links naar rechts en rechts naar links en deze combinaties mogen één keer ondebroken worden om alsnog te tellen als winst. Een symbool op de wielen één, drie en vier telt dus ook als winst, en daardoor is het net iets makkelijker om tot winsten te komen. Maar daar betaal je dan ook weer voor in Faraos Reels.

De jackpot in Faraos Reels

De jackpot in Faraos Reels werkt precies zoals de meeste jackpotten bij Jackpotslotty. In de onderste gokkast kun je symbolen verzamelen door driemaal het symbool voor de jackpot op een rij te krijgen. Wanneer je dat gelukt is, en je hebt er uiteindelijk zes bij elkaar weten te verzamelen, dan ga je naar de progressieve jackpot toe, maar eerst moet je aan een rad draaien. Stopt het rad op het goede moment, dan win je de jackpot en dan valt deze terug naar 1000 munten zodat die weer opgespeeld kan worden. Stopt het rad op het verkeerde moment, dan heb je weer de tijd nodig om nog eens zes symbolen te verzamelen zodat je het nog eens proberen kunt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Faraos Reels

7

Graphics

5.8/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Bonussen

8.0/10

Voordelen

  • Jackpot boven de gokkast

Nadelen

  • Standaard productie gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger