Diamond Runner

 

Diamond Runner

Diamond Runner is een van de fruitkasten op Jackpotslotty en het is een favoriet spel van een heel aantal spelers die graag casinospellen spelen. De Diamond Runner gokkast is zo opgezet dat je het idee hebt dat je echt achter één van de automaten bent gaan zitten die je vroeger kon vinden in veel van de speelhallen, kroegen en de snackbar terwijl je wachtte op je bestelling. De animaties zijn herkenbaar, de geluiden zijn dat ook, en de manier van spelen is in de tussentijd weinig veranderd.

Je hoeft alleen maar op de inzet en lijnen te letten, en natuurlijk is het ook aan te raden om te letten op de grote hoofdprijs die boven in beeld staat tijdens het spelen. Om de progressieve jackpot te winnen in Diamond Runner hoef je niet eens te spelen met de maximale inzet, want de symbolen die je nodig hebt, die staan op de eerste set met rollen!

Hoe speel je Diamond Runner?

Diamond Runner
Diamond Runner is een gemakkelijk te spelen gokkast voor de mensen die vaker fruitautomaten gespeeld hebben. Met de minimale inzet kun je alleen spelen op de onderste set met rollen, en daar vind je er drie met slechts één win lijn. De rollen zijn vast te zetten door de speler wanneer je graag de kansen op winst wilt vergroten, de gokkast helpt je daar overigens bij, zodat je geen combinaties mist die te voor de hand liggend zijn. Alle symbolen tellen alleen wanneer zij op de middelste lijn landen, behalve de symbolen met de J er in. Dat zijn de jackpot symbolen die naar boven geplaatst worden onder de progressieve jackpot. Heb je zes van deze symbolen, dan gaat het rad lopen en maak je kans op de jackpot waarvan de hoogte tijdens het spelen constant in beeld blijft staan. Je weet dus altijd waar je het precies voor doet!

De bovenste wielen in Diamond Runner

Diamond Runner heeft echter nog een gedeelte van de gokkast, en dat zijn de bovenste wielen. Tijdens het spelen kun je onder de wielen zien hoeveel de bepaalde combinaties precies opleveren, en aan de zijkanten worden de winsten bijgehouden tijdens het spelen. Met vier munten kun je deze wielen in beweging krijgen en de winsten worden naar de win bank geheveld. Hier kun je maximaal 1500 munten hebben. Wanneer je er meer hebt, dan zullen de munten overgezet worden naar je saldo, zodat er geen munten verloren gaan tijdens het spelen.

De munten die ingezet kunnen worden op de bovenste wielen, moeten dan ook uit de win bank komen. Die zal je dus eerst vrij moeten spelen op de onderste wielen. Wil je de winsten daar vergroten om eerder omhoog te kunnen, dan kun je de gamble proberen. Hiermee kun je de winst vergroten, of de gemaakte winsten met een druk op de knop volledig verliezen.

De progressieve jackpot in Diamond Runner

Diamond Runner is aangesloten op de progressieve jackpot van Jackpotslotty. Deze begint elke keer bij 1000 munten, maar loopt doorgaans al snel op dankzij het grote aantal spelers dat met echt geld op de gokkasten speelt. De jackpot kan alleen gewonnen worden met echt geld. Je hebt daar zes symbolen voor nodig die je op de eerste set met wielen kunt winnen. Wanneer je er zes hebt, gaat het rad lopen. Wanneer deze op de J stopt, dan heb je de progressieve jackpot gewonnen. Stopt deze op een andere positie, dan moet je opnieuw zes symbolen vrijspelen om nog eens te kunnen draaien aan het rad, om zo weer kans te maken op de jackpot die wel heel erg aantrekkelijk is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Diamond Runner

6.5

Graphics

6.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Bonussen

6.0/10

Voordelen

  • Progressieve jackpot
  • Makkelijk te spelen gokkast

Nadelen

  • Opzet is bijzonder standaard
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger