Arabische Nachten

 

Arabische Nachten

Arabische Nachten is een spannende gokkast van de ontwikkelaar Jackpotslotty, die we ook wel kennen als Fruitkings. De gokkast is een standaard fruitautomaat, eentje die je zeker tegengekomen zou zijn wanneer je een aantal jaren geleden de kroeg zou bezoeken, maar tegenwoordig zijn deze fruitkasten gewoon op het internet te vinden. Dat maakt het net even iets leuker, want Arabische Nachten is voorzien van een jackpot en wanneer meerdere mensen online deze gokkast gaan spelen, dan zal de waarde van de jackpot sneller stijgen dan in de kroeg op de hoek, waar je met wat geluk hoogstens je eigen geld terug kunt winnen.

Hoe speel je Arabische Nachten?

Arabische Nachten is een relatief gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn geen tientallen inzetmogelijkheden waarbij andere delen van de gokkast op zullen gaan lichten. Het is overzichtelijk, gemakkelijk te spelen en er zijn weinig knoppen die je in hoeft te stellen voordat je kunt beginnen met spelen. De hoogte van de jackpot staat op elk moment in beeld, zodat je niet vergeet waarom je juist voor deze gokkast gekozen hebt. De waarde van de symbolen staat bovenin beeld, rond de rollen waarmee je spint. Daardoor weet je beter welke van de rollen je vast zou moeten zetten bij de volgende spin. De symbolen die beter betalen, zijn altijd meer de moeite waard dan de minder betalende symbolen. Alle symbolen zijn gemakkelijk te herkennen overigens, de ontwikkelaar houdt vaak vast aan de symbolen die ook in de standaard fruitkasten voorkwamen, zo ook bij Arabische Nachten.

arabian-nights-welkomst

Hoe win je de Arabische Nachten jackpot?

Om de Arabische Nachten jackpot te winnen, hoef je geen lastige spellen te spelen in een bonusgame, en je hoeft de inzet ook niet omhoog te gooien. Je moet alleen even letten op de jackpotsymbolen die op de animaties staan op de rollen zelf. Deze zijn de enige vereiste om de jackpot te kunnen winnen en aan de hand daarvan kun je ineens heel erg hard binnenlopen, met een beetje geluk. Veel meer hoef je niet in de gaten te houden, al zijn het kaartspel en de gamble ook leuke features uiteraard!

Waarom kan ik Arabische Nachten niet gratis spelen?

Veel jackpotgokkasten zijn niet gratis op het internet te spelen omdat deze beschermd worden door de ontwikkelaar. Jackpotslotty doet dit in beperkte mate: Je kunt 50 credits gebruiken om de gokkast te spelen, nadat deze credits opgebruikt zijn, moet je met echt geld verder gaan spelen, of je zal een dag moeten wachten. De volgende dag heb je namelijk nieuwe credits. De credits die je krijgt, gelden voor alle Jackpotslotty gokkasten. Heb je de credits eenmaal opgebruikt voor de dag, dan kun je dus niet de overige gokkasten van dezelfde ontwikkelaar gaan spelen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Arabische Nachten

6.6

Graphics

7.0/10

Kenmerken

6.5/10

Speelbaarheid

6.9/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Jackpotgokkast

Nadelen

  • Rekatief saaie gokkast
  • Vrij weinig opwindends
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger