The Lab

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle ELK gokkasten

The Lab

The Lab is een gokkast van ontwikkelaar ELK Studios, de gokkast is een vrij eenvoudige om te zien, maar is wel meteen geschikt voor mobiele apparaten. ELK Studios zorgt ervoor dat al hun gokkasten bespeelbaar zijn op alle mogelijke apparaten, waarmee ze een pionier waren in de online gokmarkt. Eveneens hebben ze een strategie waarmee je kunt inzetten, zodat je kunt kijken of er een bepaalde strategie voor jou werkt. Wanneer je hier interesse in hebt, kan je dit in het menu terugvinden bij de info. Er zijn drie verschillende strategieën waar je uit kunt kiezen, en wellicht is het interessant genoeg om deze door te voeren op andere gokkasten.

The Lab Welkomst

Hoe speel je The Lab?

Het is een eenvoudige gokkast met 15 winlijnen, wanneer je een bepaald bedrag kiest in het overzicht zal je eerst het totale bedrag zien dat je inzet met daaronder het bedrag dat je per winlijn inzet. Er is dus geen mogelijkheid dat je je hierin kunt vergissen. Helemaal links onderin de gokkast kan je het menu vinden waar je onder andere de info en de paytable kunt vinden. Daarnaast staat de balans waarmee je kunt spelen. De winst vind je in het midden en daarnaast kan je de inzet bepalen en helemaal rechts vindt je de knop om mee te spinnen. Eenvoudige bediening die past bij het gemakt van ELK Studios.

Symbolen van The Lab

Op deze gokkast kan je een aantal kristallen vinden en daarnaast elementen waaronder 02 en H20 waarmee je meteen weet dat je in een laboratorium bent. De achtergrond van de gokkast is een draaiend zwart gat zou je bijna kunnen stellen, waar je onbewust af en toe naar blijft kijken. Naast deze symbolen is er ook het The Lab symbool en het X symbool. Het The Lab Symbool kan je naar de freespins bonusgame brengen en de X is een multiplier die in werking gesteld wordt als je deze op een winlijn aantreft!

De Freespins van The Lab

The Lab Bonus Ronde

Deze gokkast heeft een interessante versie freespins, niet alleen is er maar één symbool nodig om deze vrij te spelen. Het The Lab symbool moet je midden op wiel twee krijgen. Wanneer dit gebeurt zullen de wielen verplaatsen. Wielen 1, 2 en 3 zullen de wielen 3, 4 en 5 worden waarna er voor een aantal spins (dit aantal kan elke keer wisselen) de eerste twee wielen weer zullen gaan draaien. De laatste drie wielen staan dus vast met de symbolen die je had, alleen de eerste twee wielen geven nieuwe symbolen. Hier kunnen ook regelmatig extra freespins bij zitten, een gemiddeld aantal van 15 freespins is niet ongewoon, maar meer ook niet!

Geen jackpot of bonusgame voor The Lab

Deze gokkast heeft geen jackpot en ook geen bonusgame, wat jammer is. Want met een thema als dit had er best een heel spannende bonusgame aan gekoppeld kunnen worden. ELK Studios heeft daar een kans gemist, met de draaiende achtergrond had ook makkelijk een jackpot game bedacht kunnen worden. En beide hadden deze gokkast wellicht interessanter kunnen maken. Hoewel het zeker geen saaie gokkast is, is het wel een bijzonder eenvoudige gokkast, en wellicht wel iets te eenvoudig naar de standaard van tegenwoordig. Dat is jammer – maar toch ondanks alles een zeer makkelijk en eenvoudig speelbare gokkast met een vernieuwend idee rondom de freespins.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Lab

The Lab
82.75

Graphics

9/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Free spins
     • Sterke gokkast

     Nadelen

     • Geen jackpot
     • Geen bonusgame
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by gokkastenfreak on The Lab
     meer elk gokkasten

     Ik vind de serie gokkasten van ELK wel heel vet. Dit is al een oude gokkast maar zie ik nu pas bij jullie verschijnen. Gaan jullie nog meer gokkasten plaatsen?

     Advertisment ad adsense adlogger