Taco Brothers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle ELK gokkasten

Taco Brothers

Taco Brothers is een gokkast van ontwikkelaar ELK Studios, en het is aan te raden om tenminste een keer het korte intro filmpje te bekijken omdat je dan meteen een goed beeld hebt waar de gokkast over gaat. De gokkast is volledig geschikt voor zowel de desktop gebruikers als de mobiele spelers. Al is het zeker een gokkast die gemaakt is voor de mobiele markt. De spin knop zit namelijk over het speelveld heen, wat voor de desktop gebruikers wat wennen kan zijn. Het thema van de gokkast is tacos, en de boze captain Diaz maar de drie Taco helden zullen het allemaal oplossen!

Taco Brothers Welkomst

Hoe speel je Taco Brothers?

Links boven in beeld vind je de knop die je naar de paytable en instellingen kan brengen. Links onderin beeld vind je de knop waar je je inzet kunt bepalen. Vervolgens kan je rechts iets onder het midden de spinknop en autoplay functie vinden. De laatste werkt overigens niet als je het spel in de demo versie gaat spelen. Een eenvoudig te bedienen gokkast dus, wat prettig is. Zeker ook omdat het een gokkast is die vooral geïnspireerd is op de mobiele markt, iets waar Elk Studios om bekend staat.

De winlijnen van Taco Brothers

Taco Brothers Spelen

De gokkast heeft geen winlijnen maar 243 winmanieren, dit maakt de gokkast interessant, en maakt het makkelijk om een inzet te bepalen. Wat je inzet is dus niet per winlijn maar meteen je totale inzet. Bijzonder praktisch. Op de gokkast kan je allemaal Mexicaans geïnspireerde symbolen vinden waaronder de broers Paso, Pepe en Pico maar ook een cactus en een fles tequila. De gokkast heeft geen standaardsymbolen wat een verfrissend iets is. Omdat de gokkast gewoon vijf wielen en drie rijen heeft, is het feit dat er 243 winlijnen zijn erg makkelijk te volgen, mocht je hier nog vragen over hebben kan je in de paytable opzoeken hoe het werkt.

De bonusgame van Taco Brothers

Deze gokkast heeft een bonusserie freespins, de naam kan dus wat verwarrend zijn, maar je krijgt dus als bonus een aantal freespins. Om deze freespins te bereiken moet je drie keer de kluis op de wielen krijgen. Dit gebeurt redelijk vaak, dus de kans op freespins is vrij groot! Nadat je drie kluizen hebt gehad op de wielen wordt de multiplier bepaald. Dit kan x1 blijven maar ook x2 of x3 worden. Daarna ga je onder de grond naar de freespins. Hoeveel freespins je krijgt is afhankelijk van externe factoren.

Taco Brothers Bonus

De freespins van Taco Brothers

Wanneer je eenmaal in het ander veld onder de grond bent, zal je bemerken dat je met Pico links onderin beeld start, en dat hij als een moving wild over het veld heen gaat van links naar rechts. Als hij het einde van de wielen haalt zal hij verdwijnen, als hij onderweg Captain Diaz tegenkomt op de wielen zal hij opgesloten worden, komt hij echter onderweg de beeldschone senorita tegen, dan wordt hij bevrijd en mag hij opnieuw beginnen op de wielen. Nadat Pico geweest is, is het de beurt aan Pepe en daarna aan Pico. Als ze alle drie of van de wielen af zijn, of opgesloten zijn, zijn de freespins afgelopen.

Geen jackpot voor Taco Brothers

Bij een gokkast als deze is het niet nodig om er een jackpot bij in te stoppen, deze gokkast is vermakelijk genoeg zoals deze is, en alleen dat zal ervoor zorgen dat mensen terugkomen om te komen spelen. Al met al een bijzonder vermakelijke gokkast van ontwikkelaar ELK Studios.

 

 

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Taco Brothers

Taco Brothers
8.375

Graphics

8/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Vermakelijke gokkast
     • Free spins

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Taco Brothers
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger