Poltava

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle ELK gokkasten

Poltava

Poltava is een gokkast van ELK Studios, de gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en 40 winlijnen. Wie de gokkast opent, zal eerst een intro te zien krijgen (welke niet te skippen is) om daarna geïntroduceerd te worden met de gokkast. Op het eerste zicht kan de gokkast (zelfs met de pay-table) ingewikkeld ogen. Maar wanneer je de gokkast gewoon gaat spelen, zal alles naar een aantal spins duidelijk worden. De gokkast is gebaseerd op een Noordse oorlog die negen jaar gewoed heeft – uitgaande van het intro – en de vraag is of jij het verleden kunt veranderen – en met deze gokkast? Heb je daar zeker een kans toe!

poltava welkomst2Hoe speel je Poltava

De gokkast is specifiek gemaakt voor de mobiele markt, of met de mobiele markt in het achterhoofd, voor de mensen met een vaste computer
kan het even uitvogelen zijn hoe alles werkt dus. Maar het is vrij snel duidelijk wanneer je over het beeld heen beweegt met je vinger of met de muis. Links onderin kan je instellen hoeveel je wilt inzetten. Links bovenin kan je naar de paytable en de spin knop vind je aan de rechterzijde. Wanneer je op de spinknop klikt en deze als het ware ingedrukt houdt, kan je het aantal spins instellen wat je wilt spelen. Eenvoudiger kan het bijna niet.

Hoe belangrijk is het wild symbool voor Poltava?

Een van de belangrijkste symbolen op deze gokkast is het wild symbool, wanneer je er hier namelijk drie van de op wielen krijgt, krijg je drie freespins, met deze wild symbolen die blijven staan. Dit lijkt wellicht weinig drie freespins, maar met de mogelijke winsten die je hieruit kunt halen, zal je versteld staan hoe belonend de freespins zijn. Daarnaast komen de freespins redelijk vaak voor op de wielen, dus is de kans dat je de grommende leeuw vaker ziet zeer groot. Een leuke feature die zeer zeker de moeite waard is.

Andere features in Poltava

De gokkast heeft naast het wild symbool en standaard symbolen drie andere symbolen die van groot belang zijn. Artillerie, cavalerie en infanterie, wanneer je en wiel vol krijgt met vier van eender deze symbolen ga je ook naar een leuke extra feature. Uitgaande van het middelste wiel dat je gestacked krijgt met een van deze symbolen, zullen er vervolgens twee van dezelfde symbolen verschijnen op wiel een en twee daarna krijg je de spin, wanneer er op het volgende wiel ook dezelfde symbolen verschijnen? Kan je je indenken dat de prijzen omhoog en omhoog gaan. Je kunt enkel winnen met features als deze.

poltava welkomst

 Geen jackpot voor Poltava

Hoewel het een bijzonder veelbelovende gokkast is, is de gokkast na verloop van tijd wellicht ook wel wat saai te noemen. Veel standaardsymbolen op de gokkast en hoewel je leuke winsten krijgt zijn de freespins ook maar beperkt en komt het full combat wheel feature ook minder vaak voor dan je zou willen. De gokkast heeft daarnaast ook geen jackpot, iets wat spijtig is een ding moet daar wel aan toegevoegd worden nog, wanneer je de full combat wheel modus in gaat, met dus een van de drie eerder genoemde symbolen volledig op het laatste wiel? Dan zullen er automatisch op elk wiel twee verschijnen tot aan wiel vijf, daarnaast kan je er nog meer krijgen of wilds krijgen op de wielen – iets waar je ook enorme winsten mee kunt behalen. Een jackpot is dus wellicht niet meteen noodzakelijk wanneer je mogelijke winsten bijzonder hoog op kunnen lopen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Poltava

8.6

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.7/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Interessante opzet

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Geen gokkast die lang leuk blijft
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger