Electric Sam

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle ELK gokkasten

Electric Sam

Electric Sam is een gokkast van ontwikkelaar ELK Studios, het is een eenvoudig ogende gokkast met vijf wielen, drie rijen en 243 manieren waarop je kunt winnen. De gokkast heeft niet meteen een duidelijk thema, buiten dat er veel symbolen op terug te vinden zijn die je op de fruitmachines vindt. Het is een vrolijk ogende gokkast die meteen je aandacht trekt. Ook het concept achter de gokkast dat voor elk apparaat wat er te vinden is te bespelen is, is een verademing. Je hoeft je niet te verwonderen over het feit of je de gokkast van ELK Studios op een mobiel apparaat of een tablet kunt spelen want dat kan gewoon!

Electric Sam Welkomst

Hoe speel je Electric Sam

De gokkast is eenvoudig te bedienen, links onderin beeld vind je de paytable met alle mogelijke opties die je maar kunt bedenken om in te stellen. Wil je de gokkast zonder geluid? Dan kan je dat daar instellen. Mocht je nog onduidelijkheden hebben over de gokkast kan je na het lezen van de paytable ook nog de game rules bekijken waarin alles nog eens haarfijn uitgelegd wordt. Naast de knop met het menu vind je het geld wat je hebt om mee te spelen.

Mocht je via een demo account spelen zal dat hier ook staan. De winst die je maakt vind je in het midden en de totale bet hier rechts naast. Wanneer je hierop klikt krijg je een heel aantal mogelijkheden om in te zetten, en kan je ook kiezen of je met een bepaalde strategie wilt spelen. De spin knop is niet te missen rechts onderin. Een autoplay fuctie hebben wij helaas niet kunnen vinden.

Wat maakt Electric Sam een interessante gokkast?

Electric Sam Wild

De gokkast heeft een aantrekkelijke uitstraling met goede grafische elementen, maar wie naar de paytable gaat of gewoon gaat spelen zal erachter komen dat er daarnaast ook nog leuke extra opties in het spel te vinden zijn. Er is namelijk een serie freespins verbonden aan de klok, deze moet je drie keer of vaker op de wielen krijgen om dit te behalen. Daarnaast hebben de drie hoofd karakters van de gokkast Sam, Sandra (de dame in het groen) en Maggie ook nog een extraatje in petto voor je tijdens de freespins.

De freespins van Electric Sam

Electric Sam Free Spins

Om de freespins van Electric Sam te behalen heb je drie keer of vaker het symbool welk een bel of een klok is op de wielen krijgen. Bij drie keer krijg je 5 freespins, bij vier keer de bel zijn dit er 10 en als je deze vijf keer op de wielen krijgt, krijg je maar liefst 15 freespins. Krijg je nu tijdens de freespins drie keer of vaker Sam op de wielen, dan veranderen deze in sticky wilds. Krijg je drie keer Sandra op de wielen, dan zal ze veranderen in multipliers. Maggie is wat explosief, want zij zal symbolen laten ontploffen. De maximale winst die je bij een spin kunt behalen is 200.000 wat zeker niet mis is. Zeker de moeite waard om tijdens de freespins extra te hopen op de drie hoofdrolspelers van deze gokkast.

Geen jackpot voor Electric Sam

Deze gokkast heeft geen jackpot, en het is ook geen gokkast voor een jackpot. Dat wil niet zeggen dat er niet prima een jackpot bij onder had gepast, want dat is zeker zo. Maar het past op de een of andere manier niet bij de gokkast. Net als dat er geen extra bonusgame is, dat is op de een of andere manier ook niet noodzakelijk. Het is een prettige gokkast om te spelen, wat eenvoudig wellicht maar misschien is dat juist wel de charme van deze gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Electric Sam

Electric Sam
83.25

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Sterke gokkast
     • Vermakelijk
     • Free spins

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by john on Electric Sam

     leuke fruitmachine!

     Advertisment ad adsense adlogger