Champions Goal

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle ELK gokkasten

Champions Goal

Champions Goal is een gokkast van ontwikkelaar ELK Studios, het is een eenvoudig ogende gokkast in het thema van voetbal. De gokkast is uitgebracht vlak voor een EK of een WK, om met het thema extra aantrekkelijk te zijn voor de voetballiefhebbers. Maar ook als er geen EK of WK is, is dit een gokkast die zeker je aandacht verdient, want het is een aantrekkelijke gokkast in zijn eenvoud met leuke extraatjes die er op creatieve wijze in verwerkt zijn.

Hoe speel je Champions Goal?

De gokkaste van ELK studios zijn elk eenvoudig te bedienen omdat ze allemaal ook meteen geschikt zijn voor mobiele apparaten. Dit zorgt ervoor dat je als desktop of laptop gebruiker soms even moet kijken hoe het precies werkt. Links in beeld vind je onderaan de muntwaarde, waar je kunt bepalen wat je inzet is. Daarboven vind je het menu, waar je de paytable kunt zien, maar ook de instellingen voor geluid kunt vinden en algemene informatie over de gokkast. Rechts in beeld kan je de spin knop vinden, of er een autoplay functie is, is niet bekend. Wanneer je de muntwaarde hebt ingesteld naar je keuze, kan je dus beginnen met spinnen!

Champions Goal Welkomst

Rood versus blauw bij Champions Goal

Als er iet is wat je moet weten van deze gokkast is dat het rood tegen blauw is. Maar dat is niet alles, de blauwe symbolen hebben 10 winlijnen die van links naar rechts werken, en de rode symbolen hebben 10 winlijnen die van rechts naar links werken. En hoewel er symbolen zijn die geen kleur bekennen is het bekennen van kleur wel iets wat bijzonder belangrijk is. Want als je 3×3 blauwe symbolen hebt, of 3×3 rode symbolen hebt dan ga je naar de Cascading Tifo. Dit kan niet anders beschreven worden als de wave met gekleurde vellen, je krijgt drie sticky wilds en drie rondes om extra winst te maken.

Freespins voor Champions Goal

Een spel als dit zou niet zonder een ronde freespins kunnen, om deze te behalen heb je drie keer de trofeeën nodig op de wielen, daarna ga je naar een serie van 7 freespins. Tijdens de freespins kan je extra freespins winnen met het trofee symbool. Je moet er enkel wel rekening mee houden, dat als je een champions goal scoort, dat de freespins ronde over is. Maar dat is niet alles, tijdens de freespins zijn er nog een aantal andere features die de stand aanzienlijk in de war kunnen schoppen.

Champions Goal Free Spins

De freekick, wanneer je een bal in een van de hoeken krijgt, neemt deze en vrije trap en veegt de hele rij schoon waarna er nieuwe symbolen vallen (dit kan ook voorkomen tijdens het normale spel!) leuke hieraan is dat je een x5 multiplier hebt – iets wat je bij voetbal niet meteen zal gebeuren. Een andere extra feature tijdens alleen de freespins is de scheidsrechter, deze geeft sticky corners, waarna er in alle hoeken van het veld een wild komt met 1 respin.

Geen jackpot of bonusgame voor Champions Goal

Deze gokkast heeft naast de freespins, scheidsrechter en de freekick geen extra bonusgames en dat is zeker begrijpelijk. Een jackpot had echter niet misstaan bij een gokkast als deze. Het is een bijzonder vermakelijke gokkast die je verrassingen kan bezorgen. De extraatjes zijn erg leuk bedacht en verfrissend, waarmee deze voetbalgokkast ook buiten het voetbalseizoen gespeeld zal worden met veel winst!

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Champions Goal

Champions Goal
83.75

Graphics

9/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Interessante gokkast
     • Leuk thema

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by martijn on Champions Goal
     leuk gokkasten thema

     Als echte voetbal fan vind ik dit wel een heel fijn spel om te spelen. Hoop stiekem steeds op de lekkere babes die beeld komen.

     Advertisment ad adsense adlogger