Bloopers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout
Toon mij alle ELK gokkasten

Bloopers

Bloopers is een gokkast van ELK en het gaat er net even iets anders aan toe dan je wellicht gewend bent van de gokkasten die je online kunt spelen. Deze gokkast is namelijk geoptimaliseerd voor de mobiele gebruikers. Er is een spinbutton en een autospin button en deze zijn het makkelijkst te vinden. De gokkast draait volledig om de rode loper en de bloopers die gemaakt kunnen worden. De opzet van de gokkast is tamelijk standaard gehouden met vijf wielen en drie rijen, maar dankzij de bonusgame is het zeker de moeite waard om eens goed naar deze gokkast te kijken.

Hoe speel je Bloopers?

Bloopers

Bloopers valt direct op wanneer je de gokkast opent. Er is namelijk geen menu te zien. Wanneer je goed kijkt, zie je echter linksboven in de gokkast een menulijst. Links onder in de gokkast zie je de manieren om de inzet te veranderen, en rechts in de gokkast staat de spinbutton. Wanneer je deze ingedrukt houdt, komt links van de button een lijstje met getallen te staan. Op die manier kun je de autospin activeren. Het lijkt allemaal wat lastig, maar het is de manier om ervoor te zorgen dat de mobiele gebruikers de gokkast vele malen makkelijker kunnen bedienen tijdens het spelen. Met het grote aantal mobiele spelers tegenwoordig is dat een logische keuze. De tien tot en met de aas zijn gebruikt als standaard gokkast symbolen. Verder vind je een wild tijdens het spelen, en het bonussymbool.

De bonusgame in Bloopers

Bloopers is voorzien van een bonusgame. Hiervoor heb je minstens driemaal het bonussymbool op de wielen nodig, maar deze moet beginnen op het eerste wiel, het tweede wiel en het derde wiel. Wanneer dit gelukt is, ga je naar de free spins, want dat is waar de Bloopers bonusronde uit bestaat. De twee filmsterren worden wild symbolen, die op de wielen blijven staan voor de rest van de free spins. Hierdoor kunnen de winsten vele malen hoger uitvallen. Dat is ook direct de reden waarom de free spins niet zeer regelmatig langskomen tijdens het spelen van de Bloopers gokkast. Dankzij de 243 manieren om te winnen, liggen de winsten in de free spins erg hoog.

De bonusgame in Bloopers

De Bloopers in Bloopers

In de gokkast zitten ook Bloopers verwerkt. Dit zijn kleine animaties die zorgen voor extra features. Zij komen in de normale game weinig voor, en zijn vooral in de free spins te vinden. De stuntman zorgt voor expanderende wild symbolen, de man met de schaar zorgt voor vallende symbolen, de make up vrouw zorgt voor extra free spins, de klusjesman zorgt voor wisselende symbolen en de geluidsman zorgt voor random wild symbolen. Dit is leuk bedacht door ELK, maar aangezien deze vooral in de free spins langskomen, en juist deze wat schaars zijn, zal niet iedereen deze features uit de gokkast kunnen zien tijdens het spelen en dat is bijzonder jammer.

De winlijnen in Bloopers

Bloopers heeft geen jackpot boven de gokkast hangen. Dat is jammer, want dat had zeker bij de gokkast gepast. Er zijn overigens ook geen winlijnen waar je deze gokkast mee speelt. De ontwikkelaar heeft gekozen voor 243 manieren om te winnen. Doorgaans is dat een manier waarop je makkelijker kunt zien of je winsten maakt of niet, maar de standaard gokkast symbolen lijken zo sterk op elkaar dat het nog steeds lastig is om te zien of er een winst op de wielen komt te staan of niet. Een groot voordeel aan de Bloopers gokkast is dat deze ideaal te spelen is op mobiele apparaten.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bloopers

8.9

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Uitstekend voor mobiel
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Niet optimaal voor pc
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Miranda on Bloopers

Laat me denken aan de Minions! Leuk!

by Brad Pit on Bloopers
big win...

Was niet meteen fan maar heb zojuist een big win gekregen waar je U tegen zegt.

Advertisment ad adsense adlogger