Temple Quest

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Temple Quest

Temple Quest is een gokkast van de ontwikkelaar Big Time Gaming, en eigenlijk is deze videoslot een zusje van de Faeries Fortune gokkast van dezelfde ontwikkelaar. Het zijn dan ook twee gokkasten die je niet achter elkaar zou moeten spelen, want ze werken precies hetzelfde, hebben dezelfde manier van free spins spelen, dezelfde bonusgame en ook de feature werkt op exact dezelfde manier. Er is maar één ding dat verschillend is, en dat is het thema van de gokkast, al lopen die ook nog helemaal niet zo ver uit elkaar. Toch is deze gokkast zeker de moeite waard, want de features zijn leuk bedacht en goed uitgevoerd, zij het tweemaal in twee gokkasten.

Hoe speel je Temple Quest?

Hoe speel jeTemple Quest Big Time Gaming Gokkast

Temple Quest is een gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en vier rijen, en je speelt met 40 winlijnen. Deze zijn namelijk niet aan te passen, voordat je gaat spelen kun je echter wel de inzet onder in de gokkast aanpassen. Er is gebruik gemaakt van standaard symbolen, maar deze zijn niet vervelend tijdens het spelen. Een groot aantal van de animaties komt namelijk groter op de wielen voor, waardoor de winsten al snel hoger uit kunnen vallen. De standaard animaties zorgen daarbij alleen maar voor een beter overzicht tijdens het spelen. Er is gebruik gemaakt van een wild symbool. Deze kan alle symbolen vervangen. De bonus en de free spins komen in één vast symbool, dus daar kan de wild niets mee te maken hebben tijdens het spelen van de Temple Quest gokkast.

De feature in Temple Quest

Temple Quest Big Time Gaming Gokkast Bonusgame

Wanneer de Amazone volledig op de wielen komt, krijg je sleutels voor alle posities die zij inneemt. Die sleutels leveren je geld op, want de maximale winst kan 4.000 keer je inzet zijn. Deze sleutels hebben verder geen enkele functie, ze zijn alleen bedacht om jou van extra winsten te voorzien tijdens het spelen van de gokkast.

De free spins in Temple Quest

Om in de free spins te komen van de Temple Quest gokkast, heb je het grote symbool voor de free spins nodig. Elke positie die dit symbool inneemt, levert een free spin op en daarmee is het maximale aantal free spins 16 per keer. Tijdens het spelen van de free spins is alleen het eerste wiel bezet door normale animaties. De overige wielen worden namelijk gevuld door de extra grote symbolen en dat zorgt voor extra grote winsten. De kans dat je extra free spins wint wordt hiermee ook een stuk groter, want dat kan gewoon in de Temple Quest videoslot. Daarmee kunnen de winsten nog eens een stuk hoger oplopen!

De bonusgame in Temple Quest

Temple Quest is voorzien van een bonusgame en daarin ligt een maximale winst te wachten van 20.000 keer je inzet. Een flinke winst, maar het is niet eens de maximale winst in de gokkast, de ligt namelijk op 64.000 munten. Je hebt voor de bonusgame het grote bonussymbool nodig. Deze levert je picks op per veld dat bezet wordt door het symbool. Het is een kwestie van goed kiezen dus!

De winlijnen in Temple Quest

Temple Quest wordt gespeeld met 40 winlijnen, en daar kun je geen verandering in brengen. Je kunt wel de inzet onder in de gokkast aanpassen, en je kunt gebruik maken van de autospin functie, die een beetje achtergebleven is in deze gokkast. Je kunt deze alleen maar op 5, 10 of 25 keer zetten en dat maakt het lastig voor de mensen die op zoek zijn naar de bonussen en grote winsten in deze gokkast.

Video Temple Quest

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Temple Quest

7.9

Graphics

8.0/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Makkelijk te spelen gokkast

Nadelen

  • Lijkt teveel op andere gokkasten van BTG
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tanyr on Temple Quest

Als gamer kan ik dit soort gokkasten zeker waarderen

Advertisment ad adsense adlogger