Temple of Fortune

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Temple of Fortune

Temple of Fortune is een gokkast van ontwikkelaar Big Time Gaming, maar wie de gokkasten van Big Time Gaming een beetje kent zal het wellicht lastig vinden om deze te herkennen. De ontwikkelaar heeft een enorme sprong gemaakt om de andere ontwikkelaars bij te kunnen benen. Deze gokkast heeft dan ook vijf wielen, drie rijen en twintig winlijnen, in plaats van de megaways die we goed kennen van Big Time Gaming. Daarnaast heeft deze gokkast een veel modernere uitstraling dan de andere gokkasten van deze ontwikkelaar, een grote stap voorwaarts dus.

Temple of Fortune Welkomst

Hoe speel je Temple of Fortune

Je begint met bepalen wat je inzet per winlijn is, daarna ga je bepalen of je met alle 20 winlijnen wilt spelen of met slechts een aantal. Het is namelijk mogelijk om het aantal winlijnen naar eigen keuze aan te kunnen passen. Het is echter aangeraden om dit niet te doen, omdat het aantal winlijnen goed in overeenkomst is met de gokkast, en je op deze manier de meeste kans maakt op winst. In het midden vind je de spinknop met rechts daarnaast de winst die je maakt per spin. De autoplay die maximaal ingesteld kan worden op 25 spins staat meer rechts in beeld direct naast de paytable die geheel rechts te vinden is.

Extra features van Temple of Fortune

Hoewel je een spetterende bonusgame zou verwachten of een flinke serie free spins, is dat wel iets waar Big Time Gaming zich aan gehouden heeft. Want geen bonusgame of free spins voor deze gokkast. Al zijn er wel drie features waarvan er eentje verdacht veel bij een soort van bonusgame in de buurt lijkt te komen. Maar in de kern bekeken zijn het drie extra features en houden ze vast aan hun eenvoud.

Het Mystical Wheel of Fortune, dit symbool komt voor op wiel 2, 3 en 4 en zorgt ervoor dat je naar een bonuswiel gaat, waar je tot wel 1000x je inzet kunt winnen. Als je met 10 cent per wiel speelt is dat € 2,- dat keer 1000? Dat is toch meteen een leuke winst. Maar hoe hoger je inzet hoe hoger je kansen op bijzonder hoge winsten in deze gokkast. Want er zijn nog twee bonusfeatures die beide met een multiplier werken in plaats van met een vaste winst.

Temple of Fortune Feature

Want er is ook de Temple feature, waarbij je een berg te zien krijgt met etages, je klikt op stop en elke keer dat je een cijfer krijgt in plaats van de collect knop zal het mannetje een paar levels omhoog gaan, en ieder level omhoog is een hogere multiplier. Mocht je toch op collect klikken krijg je de multiplier waar het mannetje op dat moment voor staat die inderdaad je inzet vermenigvuldigd keer X. Daarnaast is er ook nog de Treasure Chest, hierbij komen er drie kisten op de wielen voor met ook elk een andere multiplier in de kist, je kiest er eentje en die multiplier wordt meteen toegevoegd aan de balans. Drie bonussen, allemaal verschillend maar allemaal met multipliers die je meteen uitgekeerd krijgt.

Geen jackpot voor Temple of Fortune

Deze gokkast is leuk en spannend genoeg zonder een jackpot, dus Big Time Gaming heeft er goed aan gedaan de gokkast eenvoudig te houden. Dat en de uitstraling van de gokkast met de achtergrond die beweegt wanneer je winst gemaakt hebt en de grafische elementen die gebruikt zijn in de gokkast – maken enkel duidelijk dat het echt niet nodig is om hier nog weer een extra prijs aan vast te plakken. Daar komt nog bij dat als je met een beetje een leuke inzet speelt en je krijgt onverhoopt de x1000 multiplier te pakken? Dat je al een megawinst hebt, en een winst die weleens hoger uit kan vallen dan een kleine jackpot.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Temple of Fortune

Temple of Fortune
8.175

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Sterke features
     • Gemakkelijk te spelen

     Nadelen

     • Geen bonusgame of free spins
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Temple of Fortune
     Average rating:  
      1 reviews
      by sander

     had verwacht deze gokkast niet leuk te vinden maar schijn bedriegt. De Mystical Wheel Fortune is wel echt heel vet gedaan hoor. Toch 5 sterren terwijl ik in eerste instanite maar 3 wilde geven.

     Advertisment ad adsense adlogger