Star Quest

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Star Quest

Star Quest is een gokkast van ontwikkelaar Big Time Gaming, de naam van de gokkast doet het al een klein beetje vermoeden, maar voor deze gokkast gaan we de ruimte in. De achtergrond is mooi gemaakt, met af en toe bewegende sterren in beeld. De gokkast zelf heeft 6 wielen en het aantal rijen is afhankelijk van de grootte van de symbolen, tussen de twee en zeven rijen, als er gesproken kan worden van rijen. Een eenvoudig ogende gokkast, die met de afwijkende grootte van de symbolen er interessant uitziet.

Star Quest Welkomst

Hoe speel je Star Quest?

Hoewel de gokkast er op het eerste zicht bijzonder eenvoudig uitziet, steekt er wel degelijk meer achter dan wat je ziet. Zo heeft de gokkast geen vaste winlijnen maar megaways waarmee je kunt winnen. Dit aantal kan oplopen tot 117649 manieren om te winnen, en het aantal mogelijkheden dat er mogelijk is, zal telkens midden bovenin beeld vermeld worden als de gokkast klaar is met draaien. Omdat de gokkast geen winlijnen heeft, kan het soms wat lastig zijn om te achterhalen hoe je precies winst kunt maken met de symbolen.

Mocht je dit nu lastig vinden, is het aan te raden om in de paytable te kijken naar de mogelijke manieren om te winnen, dit kan wel uitgelegd worden, maar de kans dat het hier enkel onoverzichtelijker van wordt is aanwezig. Je kunt de inzet helemaal links in beeld eenvoudig aanpassen en rechts in beeld vind je zowel de spin knop als de autoplay knop. Deze moet je per keer instellen en dat kan met een X aantal spins wat je wilt spelen en een verlies wat je wilt hebben, of een minimale of maximale winst.

Geen free spins voor Star Quest

Deze gokkast heeft geen serie free spins die vergeven worden met een combinatie van symbolen, want de gokkast echter wel heeft is een wild reel met een daarbij gehorende re-spin en multiplier bonus. Het wild reel kan voorkomen op wiel 2, 3, 4, en 5 en elk wild reel heeft een eigen multiplier. Komt er eentje in beeld, dan krijg je eerst de mogelijke winst met de multiplier die op het wiel staat, daarna krijg je een re-spin waarbij de multiplier een keer omhoog gaat.

Star Quest Wild

Mocht je nu meerdere wild reels gevuld krijgen, zullen de multipliers opgeteld worden bij elkaar, en wanneer je elke re-spin een nieuw wild reel krijgt, krijg je ook een nieuwe re-spin, met verhoogde multiplier op alle wilds. Met andere woorden, als je geluk hebt kan je dus een flink aantal re-spins krijgen en een flinke winst behalen. Dus ook zonder een serie freespins is er bij Star Quest wel een manier bedacht waarop je enorme winsten kunt behalen.

Geen bonusgame of jackpot voor Star Quest

Star Quest is een relatief eenvoudige gokkast, en dat komt in vrijwel alles naar buiten. Het feit dat er geen free spins zijn, maar ook dat er geen bonusgame is. Een jackpot had ook interessant kunnen zijn, maar die wordt niet meteen gemist. Een bonusgame met de ruimte thema had echter prima gepast. Maar wellicht is het, het eenvoudige van de gokkast waardoor ook dit niet meteen noodzakelijk is.  Een ding is zeker als je de gokkast opent, en de eenvoud ziet – dat is precies wat je in zijn geheel krijgt. Een eenvoudige gokkast, die wellicht wat chaotisch is met alle verschillende manieren om te kunnen winnen. Maar alles bij elkaar heeft Big Time Gaming met deze gokkast wel een schot in de roos geplaatst, want hoewel eenvoudig is de gokkast leuk om te spelen, zeker wanneer de wild reels veelvuldig in beeld komen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Star Quest

Star Quest
81.75

Graphics

8/10

  Kenmerken

  7/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Bijzonder eenvoudig te spelen
     • Leuke gokkast door eenvoud

     Nadelen

     • Geen free spins of bonusgame
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by hans on Star Quest
     simpel maar effectief

     Lekker simpel maar heel effectief. Ik hou er wel van. Leuk dat jullie meerdere big time gokkasten plaatsen.

     Advertisment ad adsense adlogger