Queen of Riches

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Queen of Riches

Queen of Riches is een gokkast van ontwikkelaar Big Time Gaming, en het is een gokkast met een thema dat in het oude Egypte ligt. Met een piramide en scarabee op de wielen is dat al snel duidelijk. Het wild symbool is wellicht wel het meest herkenbaar als Egyptisch omdat het een mooie dame is die niet zou misstaan op verschillende muurschilderingen uit die tijd. De gokkast heeft zes wielen en niet meteen een aantal wielen, er kunnen tot zeven symbolen per wiel verschijnen, het minste aantal symbolen per wiel is twee – het wild symbool welke het hele wiel inneemt daarbij niet meegenomen.

Queen of Riches Welkomst

Hoe speel je Queen of Riches?

De meeste gokkasten van Big Time Gaming hebben geen winlijnen maar megawins, en ook bij deze gokkast is het maximale aantal manieren waarop je kunt winnen 117649. Het aantal manieren waarop je winst kunt maken staat elke keer als de wielen tot stilstand komen bovenaan de wielen. Dit aantal is afhankelijk van het aantal symbolen je op de wielen terug kunt vinden. Je kunt tot 7 symbolen per wiel vinden, dus hoe meer symbolen hoe groter de win kansen zijn. De inzet voor deze gokkast kan je links onderin beeld aanpassen en direct daarnaast vind je het de informatie over de gokkast, waaronder de paytable. Rechts in beeld is de spinknop te vinden met daar naast de autoplay functie. Let wel op, deze moet je elke keer opnieuw instellen wanneer deze uitgedraaid is. Het maximale aantal spins dat je kunt spelen op de autoplay is 100.

Extra features van Queen of Riches

Hoewel de gokkast geen free spins heeft, en ook geen bonusgame heeft, zijn er wel twee andere features van de gokkast die bijzonder interessant zijn voor eenieder die graag een grote winst wil behalen.

Queen of Riches Wild

De gokkast heeft namelijk wild wielen, waarbij het hele wiel een wild is. Deze Egyptische schone is dus goed voor maximaal 7 symbolen per wiel en is altijd in het bezit van een multiplier. De multiplier kan per wild oplopen tot x7 en deze is stapelbaar. Wanneer je dus twee wild wielen naast elkaar krijgt met beide een x7 multiplier wordt dit dus een multiplier van x49. De wild wiel komt voor op wiel twee tot en met zes. Waardoor je dus vijf wild wielen naast elkaar kunt krijgen, en een gegarandeerde enorme winst.

De andere feature van deze gokkast zijn de gekloonde wielen, want elke spin maak je kans op twee tot zes identieke wielen. Deze wielen zullen meteen tijdens het spinnen oplichten, en reken maar uit wat de winst kan zijn als alle wielen gekloond worden, en dus allemaal hetzelfde zijn. Een megawinst zou het gevolg zijn.

Geen bonusgame of jackpot voor Queen of Riches

Het is wederom spijtig dat Big Time Gaming niet de moeite heeft genomen om een leuke bonusgame te ontwikkelen. Met de piramides was genoeg te doen geweest. Maar het feit dat er geen jackpot aan deze gokkast gekoppeld is, is minder erg. Een bonusgame is tegenwoordig iets wat mensen verwachten bij hun gokkasten. Al moet daaraan toegevoegd worden dat het wellicht juist wel heel fijn is om een gokkast te vinden die wat eenvoudiger is. Het is een persoonlijke voorkeur.

Dat de gokkast geen jackpot heeft, is duidelijk, met de gekloonde wielen en de wild wielen, is het onzinnig om nog grotere winsten aan deze gokkast te verbinden. Wanneer je geluk hebt met een van die twee, is de kans op een niet al te geringe winst bijzonder groot. Een jackpot was dus overkill geweest. En de bonusgame? Wel dat is persoonlijk, of je die wel of niet mist. Eenvoud is wellicht ook wel prettig.

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Queen of Riches

Queen of Riches
84.75

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Eenvoudig te spelen
     • Leuke features

     Nadelen

     • Geen free spins of bonusgame
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by sandra on Queen of Riches
     117649 winlijnen!

     Wat een bizar spel zeg met ontzettend hoge winlijnen.

     Advertisment ad adsense adlogger