Feathered Frenzy

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Feathered Frenzy

Feathered Frenzy is een gokkast van de minder bekende ontwikkelaar Big Time Gaming. Het is een gokkast waarbij het vooral draait om de vogels op de wielen, maar dat kun je snel vergeten zijn tijdens het spelen vanwege het grote aantal standaard symbolen op de wielen. Het meeste dat je in deze gokkast vindt is overigens standaard, maar dat maakt de gokkast een stuk makkelijker om te spelen en tegelijkertijd draait de gokkast vooral om de eieren op de wielen die tot free spins kunnen leiden, maar ook de functie van het wild symbool op de wielen is goed om in de gaten te houden tijdens het spelen van de Feathered Frenzy gokkast. Deze kan je namelijk extra geld opleveren tijdens het online gokkasten spelen.

Feathered Frenzy Gokkast Big Time Gaming Achtergrond

Hoe speel je Feathered Frenzy?

Feathered Frenzy is een gokkast waarbij je eigenlijk direct kunt gaan spelen. Het is verstandig om eerst even de winlijnen in te stellen waar je mee wilt spelen. Er zijn maximaal 20 winlijnen, maar bij deze Big Time Gaming gokkast bepaal je zelf met hoeveel lijnen jij wilt spelen. Onder in de gokkast kun je vervolgens ook de inzet aanpassen naar een inzet die bij jouw saldo past. Natuurlijk kun je Feathered Frenzy ook gratis spelen om even te oefenen. Op de wielen kom je een flink aantal vogels tegen die leuk geanimeerd zijn, maar de negen tot en met de aas werkt redelijk afleidend voor de ervaren gokker. Het is ook niet nodig in een gokkast als deze. Geef elke vogel een eigen kleur en je kunt de gokkast vol krijgen met alleen maar vogels. Er is een wild symbool. Deze verdubbelt alle winsten waar het onderdeel van is en dat levert leuke winsten op. De wild kan alle symbolen vervangen, behalve het gouden ei. Dit is de scatter die tot de free spins kan leiden.

De free spins in Feathered Frenzy

Feathered Frenzy Free Spins

 

Feathered Frenzy is voorzien van free spins, en dat is een bijzonder spannend gedeelte in de gokkast. Wanneer je drie eieren op de wielen krijgt te staan, verandert de achtergrond van de gokkast en de wielen passen zich aan. Het tweede wat direct zal veranderen, is de muziek op de achtergrond. Die wordt een stuk voller en energieker en daarmee weet je dat je in de free spins zit! Je krijgt er in de eerste instantie 15, maar laat je niet misleiden door het aantal free spins dat op de wielen is komen te staan. Je kunt namelijk extra free spins winnen tijdens het spelen van de free spins, en dat is zo gemakkelijk dat Big Time Gaming ervoor gekozen heeft om een maximaal aantal free spins in te stellen. Deze staat op 180, en tijdens dit flinke aantal blijft de functie van de wild hetzelfde. Deze blijft alle winsten verdubbelen, dus dit kan zeker een belonende gokkast zijn!

De winlijnen in Feathered Frenzy

Feathered Frenzy heeft maximaal 20 winlijnen, maar je bepaalt zelf hoeveel winlijnen je wilt spelen in deze gokkast. De inzet is onder in de gokkast aan te passen en daar vind je ook de autospin. Het maximale aantal spins hier is slechts 25, je kunt het aantal spins wel omlaag bijstellen wanneer je juist minder automatische spins wilt hebben. Deze Feathered Frenzy gokkast is een standaard en basis gokkast die veel gokkers aan kan spreken, maar het is vooral een gokkast die tot leven komt in de free spins. Daar wordt de gokkast anders, de muziek verandert en de gokkast draait sneller. Deze Feathered Frenzy videoslot is dan ook alleen maar leuk wanneer je de free spins eens gezien hebt, anders zal je niet begrijpen waarom deze gokkast een succes is op het internet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Feathered Frenzy

8

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Simpele gokkast
  • Leuk om te spelen als ontspanning

Nadelen

  • Redelijk standaard gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Almnar on Feathered Frenzy

Ik heb hier eer gisteren een mega Big Win op gewonnen. Ik ga nu lekker een vakantie boeken

Advertisment ad adsense adlogger