Faeries Fortune

Faeries Fortune

Faeries Fortune is een spannende gokkast van Big Time Gaming. Het is een gokkast waar je alleen maar redelijk standaard symbolen tegen zal komen, maar de spanning ligt juist in deze symbolen. Een flink aantal symbolen is namelijk beduidend groter uitgevoerd waardoor de winsten al snel een stuk harde op kunnen lopen tijdens het spelen. Het is dan ook geen verrassing dat de maximale winst in de gokkast op 64.000 munten ligt, maar alleen in de bonus kun je al 20.000 munten winnen met de Pots of Gold. Daarnaast is er een feature rond de fee, en zijn er ook nog eens free spins te winnen.

Faeries Fortune Gokkast Big Time Gaming Achtergrond

Hoe speel je Faeries Fortune?

Faeries Fortune is een gokkast met een zeer eenvoudige opzet. Er zijn vijf wielen en vier rijen en bijna alle symbolen op de wielen zijn volledig standaard gehouden. Het zijn symbolen die in elke gokkast zouden passen. Maar ondanks de eenvoudige opzet, is de gokkast meer dan compleet gemaakt door Big Time Gaming. Er is bijvoorbeeld een wild symbool, er is een bonusgame, er zijn free spins en er is een feature. Let op de grotere animaties op de wielen, die kunnen je al snel meer geld opleveren dan in andere gokkast. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen, het aantal winlijnen staat hier vast, dus daar kun je geen verandering in brengen.

De feature in Faeries Fortune

Laten we beginnen met de feature in Faeries Fortune. Alle animaties hebben een grotere variant, waaronder de fee. Wanneer je de grote fee op de wielen krijgt, krijg je een sleutel. Je kunt er maximaal 16 krijgen en alle sleutels hebben een bepaalde waarde. Schrik niet wanneer de feature je honderden keren je inzet oplevert, want dat is pas het begin van de grote winst! Wanneer de fee ook nog eens de winlijnen weet te vullen, loop je namelijk helemaal binnen.

De free spins in Faeries Fortune

Faeries Fortune Free Spins

Faeries Fortune is voorzien van free spins. Daarvoor heb je slechts één symbool nodig en dat is de mega afbeelding van de free spins. Je krijgt maximaal 16 free spins, en dat is wanneer de munt volledig zichtbaar is in beeld. Je kunt altijd nieuwe free spins winnen tijdens het spelen van de free spins, er is geen maximaal aantal te spelen free spins ingesteld hier. Het eerste wiel wordt bezet door de normale animaties tijdens de free spins, het tweede, derde, vierde en vijfde wiel komen vol te staan met alleen maar mega symbolen. De kansen op winst zijn op die manier vele malen groter tijdens het spelen van de free spins!

De bonusgame in Faeries Fortune

Faeries Fortune Bonusgame

Er is ook nog een bonusgame in de Faeries Fortune gokkast. Deze begint wanneer de pot met goud in het groot op de wielen komt. Voor elke positie krijg je een kist die je kunt kiezen. De winsten hier liggen hoger dan gemiddeld. De minimale winst is 80 keer je inzet, de maximale winst ligt op maar liefst 20.000 je inzet!

De winlijnen in Faeries Fortune

Faeries Fortune wordt gespeeld met 40 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen en met de grote afbeeldingen op de wielen is het ook niet aan te raden om de lijnen aan te passen. Er is een autospin functie, maar die is flink verouderd. Je kunt alleen 5, 10 of 25 spins automatisch spelen en dat is jammer voor de spelers die op zoek zijn naar de free spins en de bonusgame. Verder is dit een bijzonder eenvoudig te spelen gokkast met alle mogelijke features die Big Time Gaming had kunnen bedenken, en dat heeft geresulteerd in een geweldige gokkast met een maximale winst van 64.000 munten!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Faeries Fortune

8.1

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Fraaie gokkast
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Henry on Faeries Fortune

Veel te veel glitters en gedoe. Ik wil gewoon mooie bonus features die mij veel winst geven!

Advertisment ad adsense adlogger