Dragon Born

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Dragon Born

Dragon Born is een gokkast van Big Time Gaming die voor de meeste spelers op het eerste oog niet echt aantrekkelijk zal zijn. Het is namelijk een relatief drukke gokkast, zonder een vast aantal manieren om te winnen, zonder een vast aantal rijen en toch met maar liefst zes wielen. Er zijn features te vinden in de gokkast, en er is ook een wild symbool te vinden waarbij gebruik gemaakt is van een multiplier. Er zijn echter ook veel standaard symbolen, en de opzet van de gokkast is niet direct de meest makkelijke om te spelen.
Dragon Born NG Welkomst

Hoe speel je Dragon Born?

Dragon Born NG Hoe speel je

Dragon Born is een gokkast waarbij je boven in beeld moet kijken hoeveel manieren je hebt om te winnen. Dat klinkt wat vreemd, maar het aantal rijen is uiteindelijk bepalend voor het aantal manieren waarop je kunt winnen. Dit kan met gemak oplopen tot meer dan 6000 manieren, en dat is teveel om het overzicht te kunnen houden, zeker wanneer de teller over de 17.000 komt. De standaard gokkast symbolen zijn saai, maar werken wel ondersteunend in de gokkast. Het wild symbool is gemakkelijk te herkennen. Deze neemt het hele wiel in beslag. Wanneer er een multiplier op de wild geldt, is dat ook direct te zien. De muziek is opzwepend, en past bij het thema van de gokkast. Tijdens het spelen, spelen de diamanten een grote rol. Deze kunnen je naar de free spins helpen. Daar wordt de gokkast nog minder overzichtelijk.

De free spins in Dragon Born

Dragon Born NG Features

Dragon Born maakt gebruik van free spins. Daarvoor heb je de diamanten minstens driemaal op de wielen nodig. Je gaat naar een gokkast die nog kleiner lijkt te zijn, waarbij meer rijen gebruikt zijn. De animaties op de wielen zijn exact hetzelfde als in de gokkast die je voor de free spins aan het spelen was, en daarmee zijn de free spins een beetje zwak uitgevoerd door Big Time Gaming, die zeker een idee heeft gehad met het maken van de gokkast, maar erg duidelijk wordt dit idee niet tijdens het spelen van de gokkast helaas. Het grootste probleem met de free spins is echter dat alle animaties klein zijn. Dit resulteert in 117.649 manieren om te winnen. Dat lijkt natuurlijk heel erg leuk, maar wanneer je een beetje een inschatting wilt maken van het spel tijdens het spinnen, dan ben je hier zeker aan het verkeerde adres.

De manieren om te winnen in Dragon Born

Dragon Born maakt geen gebruik van vaste manieren om te winnen. Je kunt maximaal 117.469 manieren hebben om te winnen en dat kan alleen tijdens de free spins. In de normale gokkast speel je met een rij minder, en de grotere animaties zorgen voor minder manieren om te winnen tijdens het spelen. Ondanks dit kan het aantal manieren nog altijd hard oplopen, en dat maakt het spel onoverzichtelijk. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen voordat je gaat spelen, of aanpassen tijdens het spelen van de gokkast. Er is ook een autospin beschikbaar. Wanneer je de free spins haalt, moet je na de free spins de autospin opnieuw instellen. De instellingen worden namelijk niet bewaard. Let erop dat je ook een maximaal verlies in moet stellen. Wanneer je dit niet doet, werkt de autospin namelijk helemaal niet.

De Dragon Born gokkast van Big Time Gaming is een avontuurlijke gokkast, maar voor de meeste mensen gebeurt er teveel tijdens het spelen, en is het overzicht te moeilijk te bewaren. Wil je echter een keer een unieke gokkast spelen die je zeker nog niet eerder gezien hebt, dan is deze videoslot zeker de moeite waard.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dragon Born

7.4

Graphics

7.5/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

6.9/10

Mobiel

6.1/10

Voordelen

  • Er gebeurt veel tijdens het spelen

Nadelen

  • Onoverzichtelijk
  • Veel te veel manieren om te winnen
  • Animaties te klein op mobiel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Danarys on Dragon Born

ZO vet die draken gokkasten!

Advertisment ad adsense adlogger