Danger High Voltage

Danger! High Voltage

Danger! High Voltage is een fraaie gokkast van de ontwikkelaar Big Time Gaming. Het begint al direct goed. De opzet van de gokkast wijkt af van de opzet van de gokkasten die je veel in het casino ziet. Er zijn meer wielen en meer rijen en de naam van de gokkast staat niet boven de gokkast vermeld, maar staat er voor de verandering onder. Daar houdt het niet mee op. De animaties zijn spectaculair gemaakt en geven een heel nieuwe dimensie aan de gokkast. Wanneer je ook een blik werpt op de features, dan zie je direct in waarom deze gokkast een aanrader is.

Hoe speel je Danger! High Voltage?

Danger! High Voltage is een gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn echter wel zes wielen en vier rijen, waarmee de opzet van de gokkast sterk afwijkt van de standaard opzet van de gokkasten die je al eens gespeeld zal hebben. Toch zijn de regels gemakkelijk te herkennen, deze wijken niet af. Er zijn veel standaard symbolen gebruikt. De negen tot en met de aas zijn verwerkt in de gokkast, maar de animaties zijn wel aangepast zodat zij in de stijl van de gokkast passen. Een slimme zet dus.

Het wild symbool is niet te missen en kan alle symbolen vervangen, op de scatter na. Dit is echter niet het enige dat het wild symbool doet.

Het wild symbool in Danger! High Voltage

Danger High Voltage Bonus

Danger! High Voltage maakt gebruik van gestapelde wild symbolen. Dat betekent dat je er altijd meerdere krijgt en bij deze gokkast betekent het zelfs dat het hele wiel wild zal worden. Onderin dit wiel kun je echter ook een multiplier vinden. Wanneer dit het geval is, betekent dit dat de winsten met de wild vermenigvuldigd zullen worden en dit kunnen flinke winsten opleveren. Niet alleen een leuke feature dus, maar ook nog eens een feature die veel geld op kan leveren!

De free spins in Danger! High Voltage

Danger! High Voltage heeft twee verschillende soorten free spins. De eerste zijn de Gates of Hell free spins. Hier krijg je zeven free spins en één van de symbolen wordt een sticky wild die de rest van de free spins op de wielen blijft zitten. Dit gebeurt op de wielen 2 tot en met 5 en dat betekent dat het veel geld op kan leveren, zeker omdat je hier extra free spins mee kunt winnen.

De High Voltage free spins zijn de tweede set met free spins. Hier krijg je er maar liefst 15 waarbij de High Voltage Wild op de wielen 2 tot en met 5 kan komen. Deze zorgt voor een multiplier van 11 tot 66 keer de winsten en ook bij deze free spins kun je extra spins winnen tijdens het gratis draaien van de gokkast!

Danger High Voltage Gratis Spins

Beide free spins zijn vermakelijk en leveren veel winst op. Het is zeker de moeite waard om ze beide eens te proberen tijdens het spelen van de Danger! High Voltage gokkast.

Jackpot en winlijnen in Danger! High Voltage

Deze gokkast maakt geen gebruik van winlijnen. Alle manieren om te winnen gelden, zolang er maar eenzelfde symbool op het eerste, tweede en derde wiel staat. De winsten staan rechtsonder in de gokkast aangegeven, maar worden niet altijd met veel geluidseffecten aangekondigd. Dat betekent dat het net even iets lastiger kan zijn om de winsten te herkennen. Behalve tijdens de free spins dan, want dan gaat de muziek helemaal voluit. De gokkast heeft overigens geen jackpot, maar dankzij de spanning van de feature zal je deze eigenlijk ook niet missen. Zeker niet wanneer je eens goed naar de animaties kijkt, die bijzonder vermakelijk opgezet zijn.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Danger! High Voltage

8.5

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger