Viking Age


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Viking Age

Viking Age is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, nu hebben de gokkasten van Betsoft wel vaker een intro dat de moeite waard is om te bekijken. Maar bij deze gokkast is het echt een enorme aanrader om het gehele intro te bekijken. Het kan wat lang lijken, maar wanneer je dit intro met aandacht bekijkt zal de algehele gokkast veel meer zin maken dan wanneer je de gokkast gaat spelen zonder het intro te hebben gezien. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en dertig winlijnen. Zoals de naam wellicht doet vermoeden en het intro zal laten zien gaat het hier om de Vikingen die nieuw land willen veroveren, help jij ze een handje door de gokkast te laten draaien?

Viking Age Gokkast Welkomst

Hoe speel je Viking Age

De gokkast is eenvoudig te spelen, je bepaald wat de inzet is die je per lijn in wilt zetten en gaat vervolgen de gokkast draaien. Je kunt met een knop de maximale inzet plaatsen maar wanneer dit niet bevalt kan je dit gewoon weer aanpassen met de knoppen onderin beeld. Wanneer je deze gokkast op de autoplay functie gaat spelen houdt er dan rekening mee dat je het merendeel van de instellingen opnieuw in zal moeten stellen. Let ook op het aantal winlijnen! Als je dit niet aanpast speel je met de autoplay met één winlijn waardoor de kans op winst minimaal is geworden.

Extra features van Viking Age

Viking Age Gokkast Bonusgame

De gokkast Viking Age heeft een aantal extra features, een daarvan in de Runestone doors, voor deze feature heb je drie keer de gevleugelde helm nodig op de wielen. Wanneer je deze drie keer op de wielen krijgt zal je met Amma (de roodharige vrouw) naar een extern veld gaan waar je uit een aantal runestone symbolen mag kiezen. Kies zelf je prijs, dit kunnen een heleboel dingen zijn, freespins maar ook cashprijzen.

Viking Age Gokkast Bonusgame2Viking Age Gokkast Feature

Een andere feature is armpje drukken. Hier heb je drie keer het symbool voor nodig met de twee armen wanneer je deze feature vrijspeelt ga je met de roodharige en de blonde Viking naar een tafel met een vuur op de achtergrond. Je kiest welke van de twee heren je wilt vertegenwoordigen en daarna is het een kwestie van goed gokken is het kop of is het munt? Hoe vaker je het goed raadt, hoe hoger je prijs uit zal vallen. Daarnaast is er ook nog de bonus van Amma, wanneer je Amma drie keer op de wielen krijgt ga je naar de freespins ronde. Tijdens de freespins ronde zullen de twee beelden die langs de wielen staan veranderen in random multipliers wat voor hoge prijzen kan zorgen. Schrik niet als de twee heren het scherm in komen rennen om Amma een handje te helpen om de wielen op de juiste plaats te krijgen.Viking Age Gokkast Feature2

Geen jackpot voor Viking Age

Viking Age heeft geen jackpot, en dat is ook niet heel erg hard nodig. Je kunt met deze gokkast en de extra features genoeg winst behalen. De freespins, Runestone feature en het armpje drukken van de twee heren zijn genoeg extraatjes om deze gokkast tot een groot succes te maken. Wie nog twijfelt aan de kwaliteiten van Betsoft doet er verstandig aan om het intro van deze gokkast nog eens goed te bekijken, en ook zeker het intro van de bonusfeature met het armpje drukken. Hier laat Betsoft zien waarom zijn een van de top spelers op de markt zijn wanneer het gaat om 3D gokkasten. Met of zonder jackpot.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Viking Age

8.3

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Compleet met introductiefilm
  • Goed opgezette gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger