The Angler
 

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle iSoftBet gokkasten

The Angler

The Angler is een gokkast van de ontwikkelaar Betsoft en hoewel de gokkast er simpel uitziet, is er veel meer dan je op het eerste oog ziet. Wie de tijd neemt om eens goed naar de animaties te kijken, ziet dat de ontwikkelaar hier opnieuw veel aandacht aan besteed heeft. De opzet van de gokkast is verder eenvoudig gehouden, het is een simpele 5 x 3 met een flink aantal standaard animaties die nauwelijks aangepast zijn aan het thema van de gokkast. Tegelijkertijd heeft de gokkast een maximale winst van 130.000 munten, is er een bonusgame en kun je zelfs free spins spelen in The Angler.

The Angler WelkomstHoe speel je The Angler?

The Angler heeft vijf wielen en drie rijen en daarmee is het een gokkast die je direct kunt spinnen zodra deze ingeladen is. Onder in beeld heb je alle mogelijkheden om de inzet en de winlijnen aan te passen wanneer je dat wilt. Zoals de naam van de gokkast al doet vermoeden, gaat het op een visser, die je links in beeld ziet staan tijdens het spelen. De animaties hebben met het thema te maken, en er zijn een paar animaties die je in de gaten moet houden. Zo is de octopus het wild symbool, is de oester de scatter en kom je een emmer met vissen tegen, dan heb je het bonussymbool gevonden.

De free spins in The Angler

The Angler is voorzien van free spins en dit is een interessant gedeelte van de gokkast. Wanneer je de scatter driemaal op de wielen hebt, kun je direct beginnen met je free spins en hierbij is het te hopen dat je vooral veel wild symbolen krijgt. De octopus houdt zich tijdens de free spins vast aan de randen van de wielen, zodat deze de resterende free spins op de wielen zal blijven zitten. Daarmee wordt de kans op hoge winsten per spin groter en dat is een leuke extra van de ontwikkelaar in deze gokkast. Wanneer je de gokkast met het maximale aantal winlijnen speelt, is de kans op hoge winsten erg groot in de free spins, al moet je dan wel het geluk hebben dat de octopus met regelmaat op de wielen komt te staan.

The Angler Bonus

Tijdens het spelen van de free spins kun je extra spins winnen door de scatter op de wielen te krijgen. Deze free spins worden aan je resterende free spins toegevoegd.

De bonusgame in The Angler

Heb je het bonussymbool driemaal op de wielen staan, dan ga je naar de bonusgame. Deze is (gelukkig) volledig in het thema van de gokkast gemaakt, wat zeker bijdraagt aan de ervaring. Je mag zelf gaan vissen en daarbij bepaal je je eigen winsten, want jij moet de winsten uit het water zien te trekken. Ben je heel slecht in deze bonusgame, dan krijg je alsnog winst, want je neemt direct al 20 munten mee op het moment dat je de bonusgame vrijspeelt!

Winlijnen en jackpot in The Angler

The Angler heeft 20 winlijnen die je aan kunt passen wanneer je dit wilt, maar dit zorgt voor minder hoge winsten tijdens de free spins en dat is jammer. Je kunt onderin beeld ook de inzet per spin aanpassen, zodat je met meer of minder geld kunt spelen. De autospin is naar eigen wens in te stellen. De gokkast heeft helaas geen jackpot, al is de maximale winst van 130.000 munten natuurlijk ook niet verkeerd. Dit is een gokkast met regelmatige winsten, en is vooral leuk vanwege de kracht van de animaties, de bonusgame en uiteraard de free spins waarin de feature flink wat geld op kan leveren!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Angler

8.3

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Sterke bonusgame
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger