Rockstar

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Rockstar

Rockstar is een gokkast van Betsoft die eigenlijk al begint bij het filmpje dat getoond wordt tijdens het laden van de gokkast. Het is duidelijk dat er veel tijd en aandacht besteed is aan het maken van de gokkast, en het is niet alleen het filmpje waarin Rockstar tot leven komt. De volledige gokkast is namelijk ingericht op de rock, de groupies en de muzikanten zelf. Ook om de gokkast heen is veel aandacht aan het thema besteed. Zo kun je de inzet per lijn aangeven op een gitaar, en moet je de gitaren gebruiken om de wielen in beweging te zetten. Dat is nog lang niet alles, qua features rockt de gokkast namelijk ook lekker hard!

Rockstar Gokkast Welkomst

Hoe speel je Rockstar?

Rockstar is een gokkast die je vooral moet spelen met het geluid aan. De helft van de beleving van de gokkast zit namelijk in de muziek en de geluidseffecten die gebruikt zijn om de gokkast te vullen. Je kunt onder in de gokkast tussen de gitaren aangeven met hoeveel winlijnen je precies wilt gaan spelen. Op de linker gitaar kun je aangeven hoeveel je precies in wilt zetten tijdens het spelen van de gokkast. De gitaar aan de rechterkant kun je gebruiken om te spinnen, maar je kunt ook gebruikmaken van de autospin in de Rockstar gokkast. Deze moet je wel eerst instellen, want de autospin van Betsoft neemt de instellingen van de gokkast niet over. De gokkast heeft geen wild symbool, maar wel veel andere hoogtepunten.

De bonusgame in Rockstar

Rockstar Gokkast Bonusgame

In Rockstar moet je zelf gitaar gaan spelen en het is handig om te weten hoe dit precies werkt, want je bepaalt namelijk zelf je winst. Het is een beetje Guitar Hero opgezet. Je ziet drie verschillende snaren en de truc is dat je de snaar raakt op het moment dat het blokje precies boven het aanslagpunt met dezelfde kleur zit. Wanneer je dit op het verkeerde moment doet, gaat het blokje verloren. Vaker klikken is dus zinloos. Je kunt hier veel geld verdienen, maar dan moet je wel snel zijn en zorgen dat je geen dingen dichtbij je muis hebt staan. Om in de bonusgame te kunnen komen, moet je driemaal het ticket op de wielen krijgen. De eerste keer is het moeilijkst, dus het is aan te raden om Rockstar gratis te spelen voordat je begint met het spelen met echt geld.

De Epic Solo in Rockstar

Rockstar Gokkast Epic Solo

Heb je driemaal de rode gitaar op de wielen staan, dan ga je naar de Epic Solo. Deze wordt gewoon op de wielen gespeeld en je hoeft er niets voor te doen. De gitarist komt in beeld en begint te spelen. Elk van de gitaren krijgt een eigen waarde tijdens het spelen van de solo waardoor de winsten aardig hard op kunnen lopen. Let tijdens het spelen ook op de platen. Deze lijken nergens toe te leiden, maar niets is minder waar. Zij kunnen je namelijk multipliers opleveren over de winsten van die spin. Dan heb je er wel een flink aantal nodig, maar het is al snel de moeite waard tijdens het spelen van de Rockstar gokkast.

De winlijnen in Rockstar

De Rockstar gokkast van Betsoft heeft in totaal dertig winlijnen, waarbij je zelf mag bepalen met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Dit is echter wel een van de gokkasten waarbij de winlijnen bepalen hoeveel je kunt winnen, want de features hebben te maken met het aantal winlijnen dat gespeeld wordt. Er zijn geen free spins en er is ook geen jackpot, wat jammer is, maar het is duidelijk dat de tijd van de ontwikkelaar in andere zaken is gaan zitten tijdens het maken van deze gokkast, die toch wel voorzien is van erg leuke muziek als je van rock houdt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Rockstar

7.8

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Gave bonusgame in stijl van Guitar Hero
  • Complete gokkast vol beleving

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Guitarfreak on Rockstar

Vette kast man!

Advertisment ad adsense adlogger