Pinochio

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Pinocchio

Pinocchio is een gokkast gebaseerd op het sprookje over Pinoccio, het is dan ook niet verwonderlijk dat deze gokkast een heleboel dingen voor je in petto heeft. Je start bij deze gokkast altijd in de werkkamer van Gepetto. Maar dit kan maar zo veranderen op elk moment. Tijdens het spelen spaar je namelijk een aantal symbolen op die de meters bovenin beeld vullen waardoor je naar een ander level van deze gokkast kunt gaan. Verder is de opzet van de gokkast zoals we gewend zijn van de gokkasten van Betsoft uitgebreid en gebeurt er ook buiten beeld van alles. Wees dan ook niet verbaasd als je even niet spint en je ziet Gepetto jongleren met een aantal ballen om iets te noemen.

Pinnochio

Hoe speel je Pinnochio?

Hoewel de gokkasten van Betsoft er altijd vrij ingewikkeld uitzien, zijn ze altijd weer bijzonder eenvoudig te spelen. Je bepaald de munt inzet, het aantal lijnen en daarnaast hoe vaak je de muntwaarde in wilt zetten per winlijn. Heb je dit ingesteld dan kan je nu verder gaan je kunt er voor kiezen om gewoon met de spin knop de gokkast te draaien, maar je kunt het spel ook op autoplay spelen hier kan je een aantal spin instellen en niet te vergeten de waarde van de munt! Je aanpassingen in de game mode van het spel worden niet automatisch meegenomen naar de autoplay functie.

De winlijnen van Pinnochio

Deze gokkast heeft 15 winlijnen een aantal dat goed bij deze gokkast past. Er gebeuren namelijk zo ontzettend veel dingen in en rondom deze gokkast dat meer winlijnen de gokkast onoverzichtelijk zou hebben gemaakt. Nu is het aantal lijnen perfect passend bij de rest van de gokkast. Al zijn er uiteraard wel een aantal dingen waar je even extra aandacht aan moet besteden.

De real boy modus van Pinnochio

Pinocchio Gokkast Real Boy

Tijdens het spelen spaar je als het ware de pinnochio’s op die in beeld komen. Wanneer je er vijf hebt zal de houten pop in een echte jongen veranderen, heb je er echter weer vijf verzameld dan zal hij weer terug veranderen in de houten pop. Een interessante wending, die buiten dat deze een leuke toevoeging is niet veel toevoegt voor je mogelijke winsten.

De andere twee werelden van de gokkast Pinnochio

Pinocchio Gokkast Gepetto

Je start automatisch in de werkruimte van Gepetto, maar tijdens het spelen zijn er nog twee werelden waar je heen kunt gaan. Je zult deze echter wel moeten verdienen en dat doe je door simpelweg de symbolen te verzamelen die op de wielen komen. Wanneer je genoeg boeken verzameld ga je naar de blauwe classroom, en wanneer je genoeg wagens verzameld dan ga je naar de wagen om op te treden op het podium. Al deze verschillende mogelijkheden bieden extra winkansen waardoor ze interessante ontwikkelingen kunnen veroorzaken!

Pinocchio Gokkast Podium

Geen bonusgame of freespins voor Pinnochio

Hoewel de gokkast geen bonusgame of freespins heeft zijn er zoveel extraatjes in deze wereld geplakt dat dit ook echt niet nodig is. Een van de extraatjes is dat je in elk level dat er is, je een wild kunt triggeren. In de maingame is Gepetto de trigger voor de wild, als je hem op wiel drie krijgt, dan zal hij een wandelende wild worden. Hij zal naar links uit beeld wandelen. En voor beide andere levels is dit een ander symbool. En dan is er nog de toverfee; zij kan tijdens het spel op elk willekeurig moment een re-spin voor een bepaald wiel veroorzaken. Dit kan tien spins niet gebeuren en dan vervolgens tien spins wel, totaal niet te voorspellen – en daarom extra leuk!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Pinocchio

7.8

Graphics

7.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Verschillende modi
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen free spins
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Henk on Pinocchio

Aparte gokkast hoor. Geen gratis spins en geen bonusgame?

Advertisment ad adsense adlogger