Once upon a time

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Once Upon a Time

Once upon a time is een gokkast waarbij je zeker de tijd moet nemen om het intro filmpje een keer te bekijken. Het zal de gokkast bijzonder goed introduceren en je meteen vertellen wat het doel is van deze gokkast. Want jazeker er is een doel als je deze gokkast gaat spelen. Uiteraard is dat een zo hoog mogelijke winst behalen, maar er is meer! Hier moeten de goblins tegengehouden worden, de schone dame bevrijd worden en de draak? Die is lang niet zo gevaarlijk als men almaar denkt! Once upon a time is een gokkast met vijf wielen, drie rijen en 30 winlijnen.

Once Upon A Time Gokkast Welkomst

Hoe speel je Once upon a time?

Once upon a time is een eenvoudig te bedienen gokkast van ontwikkelaar Betsoft, onderin beeld vind je alles wat je nodig hebt om de inzet van de gokkast te bepalen. De muntwaarde, inzet per lijn en het aantal winlijnen indien je dit zelf bij wilt stellen. De spin knop is ook duidelijk te herkennen en indien je gebruik wilt maken van de max bet knop, kan je deze geheel rechts in beeld vinden. Indien er dingen onduidelijk zijn over de gokkast of de winlijnen kan je de knop met de paytable rechts bovenin beeld vinden. Deze zal je laten zien wat welk symbool waard is en hoe de extra features werken.

Extra features (inclusief freespins) van Once upon a time

Once Upon A Time Gokkast Bonusronde

Once upon a time is een gokkast die heel veel extra dingen heeft. Sommige zijn klein in de vorm van een instant win bij andere zal je ook daadwerkelijk iets moeten doen. Wanneer je de ridder en de prinses naast elkaar krijgt, krijg je een instant win – dit aantal munten word direct bij de balans opgeteld. De freespins bereik je door de boomstronk met het deurtje in de gaten te houden. Wanneer je deze drie keer op de wielen krijgt, krijg je freespins. Iedere boomstronk die je daarna op de wielen krijgt zorgt voor één extra freespin. Dus niet meteen sip kijken wanneer het slechts vijf freespins zijn die je krijgt. De goblin met de gouden beker die hij bijna oppakt? Wanneer je er daar drie van op een actieve winlijn krijgt ga je naar de greedy goblins bonusronde. Je gaat naar een ruimte in het kasteel om schatten te stelen, help de goblins de juiste keuzes te maken en zie aan het einde hoe groot jouw aandeel in de diefstal is. Dan is er nog de red de prinses ronde! Kies je wapen (een hamer, katapult, een zwaard met een schild of een biefstuk) en ga kijken of het voldoende is om de prinses te redden! Als je de prinses echter gered hebt krijg je een uitmuntende beloning voor moed! Maar er is meer! Drie keer de goudzak op de wielen is een click me feature, kies de juiste zak met goud en je krijgt de kans om er nog eentje te jatten, vind je de zak met collect erin? Dan is de ronde over. Als laatste is er de wild wiel feature, wanneer je de draak op het middelste wiel op de bovenste rij krijgt? Dan zal deze dat wiel in een wild wiel omtoveren. Heb je geluk dan krijg je de drankenstaart in beeld daarna, want zolang je die in beeld krijgt? Zal het wild wiel ook blijven zitten!

Once Upon A Time Gokkast Bonusronde2

Geen jackpot voor Once upon a time

De ridder heeft zijn jackpot al gevonden in de prinses, het is dus niet gek dat deze gokkast geen jackpot heeft. En wees eerlijk deze gokkast heeft zo ontzettend veel leuke extra features dat een jackpot een beetje overkill zou zijn geweest. Once upon a time is een gokkast die je inderdaad een sprookje zou kunnen noemen!Once Upon A Time Gokkast Welkomst3

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Once Upon A Time

7.6

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Fraaie gokkast door aanpassing bediening
  • Free spins en features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Te standaard opzet voor het thema
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tannie on Once Upon a Time

Kan het zijn dat ik deze gokkast weleens in een offline casino heb gezien?

Advertisment ad adsense adlogger